Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Romániában lehet omologált...

Romániában lehet omologált dashcamje (fedélzeti kamerája) magánszemélynek is?

Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy igen. RAR engedéllyel. Van köztünk olyan akinek van, és tudna mesélni róla?

okt. 29. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze a Gépjármű-nyilvántartó Hivatal-nak a menetrögzítő kamerához? Legálisan használható.
okt. 29. 19:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Hazsnálható, persze. Nem ez volt a kérdés. DE én úgy tudom, hogy ha nincs jóváhagyva akkor a kamera nem számít tanúnak, ha valami történik.
okt. 29. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A kamera nem számít tanúnak, a felvétel számít annak. Az a lényeg, hogy megállapítható legyen, hogy a felvétel nem lett módosítva.
okt. 29. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden országban változó a szabályozás, de általános, hogy legyen a felvételen időbélyeg. Az meg segíti a felvétel hitelesítését, ha GPS koordináta is van, a sebesség bélyegről nem is szólva.
okt. 30. 16:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!