Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyi a reális ára ennek a...

Mennyi a reális ára ennek a szettnek? (Canon EOS 7D)?

Figyelt kérdés

Eljátszottam a gondolattal hogy valami tükör nélkülire váltanék, sokszor az egyszerű de nagyszerűsége miatt, de leginkább mint valami kis kompakt utazó fényképezőgép, elsősorban valamelyik Sony "A"-ra gondoltam, II vagy III, árban talán ezek amiket elfogadhatónak találok, és tudom hogy ezek sem mai darabok, de nem is ez a munkám, szimplán csak hobbi, illetve nagyon szívesen veszek további javaslatokat.

Kérdés pedig hogy mennyiért tudnám elpasszolni a jelenlegi kit-et, ami a következő:

Canon EOS 7D mk1 váz, kb 8.000expo

(+BG-E7 portrémarkolat)

Canon EFS 18-55mm IS II objektív

Canon EF-S 55-250mm 4-5.6 IS II (+napellenző+polár+ND szűrő)

Canon 50mm f1.8 II

Canon EF 28-135 mm 1:3.5-5,6 IS

64+32gb CF kártya

3db akku (+töltő)

Mantona Miami táska.

Általánosságban minden kitűnő állappotnak örvend.

okt. 20. 22:35
 1/7 A kérdező kommentje:
Esetleg még az A6400, illetve a Canon R100, vagy EOS RP is benne lehet a figyelendő listában
okt. 20. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:

egy próbát megér itt...

[link]

illetve ha rákeresel ezekre a cuccokra hardverapron vagy googleon és odaírod, hogy hardverapro akkor archivált eladott gépeket is kiad, hátha nemrég adtak el és akkor még jó árat is találsz neki

okt. 27. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"64+32gb CF kártya"

Ez egy kalap lófütyi információ. Se gyártmány, se gyorsaság, se kapacitás... Akár kétezer forintot is megér a kettő együtt így. De lehet, hogy többet. Mondjuk hármat. Ha olyan idősek, mint a gép, nem is kellett volna beírni a listába. Mint ahogy az akkukat se, ha 10 évesek, pláne, ha max egy darab a gyári.

okt. 29. 09:22
 4/7 A kérdező kommentje:
1#. köszönöm, hardveraprót szoktam böngészni, nem nagyon van épp, de az archiváltak keresését nem tudtam eddig, azt megpróbálom.
okt. 29. 22:26
 5/7 A kérdező kommentje:

2#. SanDisk Compact Flash Extreme PRO 160mb/s mindkettő és nem olyan idős mint a gép, ez így megfelel?

Akkuból pedig mindhárom gyári, gép vásárlásakor vettem kb egy éve.

Ha nem kellett volna beírni a listába mert lehet 2-3 ezer forint, akkor éppen tudod jól hogy nem azon a párezer forinton múlik, ergo írhattál volna annyival kevesebbet, de nem...kákán is a csomókeresés, na az megy

okt. 29. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:

"ez így megfelel?"

Meg. A nulla helyett, ez ér valamit.

"mindhárom gyári, gép vásárlásakor vettem kb egy éve"

Na, ez így elég értékes, ezt így kellett volna kiírni.

Mindkét dolognál abból ki lehet indulni, hogy újonnan mennyi.

"kákán is a csomókeresés, na az megy"

Ha neked mindegy, hogy ötezerért viszik el a kártyákat és az akkukat, vagy ötvenért... Csomókeresés, mi? Barom.

okt. 30. 16:48
 7/7 A kérdező kommentje:

én úgy gondolom hogy a CF kártyáknál nincs akkora árrés, alapvetően egyik sem olcsó, de némi különbség van közte, akkunál szintén, ha az utángyártott 7-8-9 ezer, akkor a gyári legyen mondjuk 15. Természetesen az 5 és 50 nem mindegy, de én úgy gondolom hogy 2-300.000 fölött hogy most 295 vagy 310 urambocsássmeg nem ver földhöz. A vevő pedig úgyis alkudni fog mindenből.

Mindenesetre elnézést kérek ha megbántottalak és köszönöm a válaszokat.

okt. 30. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!