Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Panasonic DMW-LTZ10 44000-ért...

Vikuci79 kérdése:

Panasonic DMW-LTZ10 44000-ért tele előtét szerintetek reális ár?

Figyelt kérdés

Panasonic Lumix DMC-FZ20-hoz találtam 44000 ft-ért teleobit.

Először örültem, mert nem is tudtam eddig, hogy van hozzá. Viszont annyira réginek számít ez a gép, hogy még lencsevédőt sem kaptam hozzá, valószínű újabbra cserélem hamarosan.

Szerintetek megér ennyit?

2022. máj. 11. 06:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem is értem a kérdésedet... FZ20 egy telezoom bridge gép, ezt hova akarod teleobjektívezni még? Ha meg előtétlencsére gondolsz, akkor garantáltan nem éri meg azt a pénzt, erre a gépre már semmit nem éri meg venni. Használd így ahogy van és amíg még működik, de én inkább vennék egy tükör nélküli cserélhető objektíves gépet, vagy pedig egy nagy szenzoros kompaktot.

Persze használtan.

2022. máj. 11. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!