Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fotós táskát / kamera-o...

Milyen fotós táskát / kamera-objektívtartót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Egy Sony A7III és két objektív keresi állandó lakását - ki milyen táskákat ajánlana?

Manfrotto Advanced Shoulder bag M III-hez hasonlót keresek.

szept. 21. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

A Manfrotto-val mi a gond?

A Tenba táskákat szeretem. Ez pl. egy egész jó alternatíva:

Tenba Skyline 12

[link]

szept. 22. 02:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindegyik neves táskagyáros elég jó táskákat gyárt. Kivéve talán a Hama, amivel kapcsolatban egyetértek egy véleményezővel, hogy: ez csak egy nagy doboz. Viszont ami limitált tapasztalataim alapján kiemelkedik a tömegből, az a Vanguard. Annál még egy fél év múlva is felfedez az ember hasznos dizájn-fogásokat.

A hagyományos fotós oldaltáskák borzalmasak, az ember leveri 15 nyugdíjas veséjét a hatos villamoson, a messengereknek meg nem mindegyike zárt rendesen, meg hát... ha egyszer harmadannyi helyet foglal el oldalirányban, akkor nem is lesz benne elég hely semmire. Nekem van egy irtózatos nagy Lowepro hátizsákom (egy napos panzióban alvásos túrákra gondoltam) is, amibe meglepő módon szinte nem fér több, mint a (majdnem) fele akkora Mini Trekkerbe.

szept. 22. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
...szóval, mivel csak egy doboz, otthoni tárolásra pont jó lenne a Hama Defender, bár olyan nyilván nincs már kínálatban. Kicsit vastagok az elválasztó falak, amitől sok hely nincs bennük, de nyilván ütések ellen jobban védenek. Végszükség esetén el is lehet menni vele fotózni, van benne esővédő huzi meg szarvasbőr. Volt vagy négy nagyságban. Használtan elég olcsó lehet.
szept. 22. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Utcán, kiránduláson rühellem a válltáskát.

Túl nagy, böszme, nehézkes vele közlekedni, üt engem is és a környezetemet is. Ráadásul csak egy vállra terhel, úgyhogy vagy cserélgetem ötpercenként, vagy kényelmetlen.

Jelenleg két hátizsákom van, kisebb túrákra egy Vanguard Adaptor 46 (már a harmadikat nyúzom, 10+ év alatt), nagyobb kirándulásokra meg egy Manfrotto Offroad 30L.

szept. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!