Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kedves hozzáértők, mennyire...

Kedves hozzáértők, mennyire alkalmas egy mai telefon hobbi szinten való fényképezésre (+videózásra)?

Figyelt kérdés
Pl. ezzel: [link]
aug. 2. 13:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, végre valaki normálisan segít...
aug. 4. 20:04
 12/14 Lewente33 ***** válasza:

A honor 90 lite használtan, talán megbírkózna vele, de amely fényképezőgépeket felsoroltak, azok szerintem minőségben jobbat hoznak le.

Régi telefonokból a

Sony K800i

Sony K850

Nokia N8

Nokia N98 amelyek megbízható fotókat lőttek, érdemes kiválasztott valamit egy fénykép erejéig, hogy megtudd elégséges-e a fotó minősége.

aug. 8. 01:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Párom 10 vagy mennyi éves ájfónja tökéletes volt, hogy elnéztem a képet. Magas hegyről egy tengerparti város, 1:1 méretben egyenként lehetett gusztálni az apró házakat, mindegyik éles volt (ez amúgy nem mérvadó, ilen egyszerű geometriai formák élesebbek, mint egy fa koronájában a levelek egyenként), azzal nem bírt a szerkezet, hogy voltak napsütötte fehér falak, meg árnyékban levő falak, de mondjuk egy várost nézve elenyésző egy hááz karaktere. Fel is raktam egy fájlmegosztóra a képet, é ide belinkeltem, de már nem tudom, konkrétan hová.
aug. 10. 09:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha felmerül mint opció, akkor teljesen alkalmas.

Egy kamera csalódás lehet azok számára, akik eddig csak mobillal fotóztak, mert nem fogják tudni elérni ugyanazt az eredményt. Telefonnal nagyon nehéz rossz képet lőni, míg egy abszolút kezdő elveszik a kamera menürendszerében, beállítási lehetőségei között.

Ha fotósnak készülsz, akkor a minimum beugró egy kamera vásárlása és a kezelésének elsajátítása.

aug. 18. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!