Miért adják drágabban az Olympus gépet a Canonoknál?!
Bedöglött az Olympusom fő objektíve ( 14-42mm) ami 150 ezer újonnan. Én nem fogok ennyit rá kidobni, még a végén a váz is bedöglik, használtan vettem 60 ezresért. 4/3 szenzorméretű és a bajonett micro 4/3.
16 megapixeles a gép. Láttam egy Canon DSLR tükrös 24 mp- és gépet 215 ezerért újonnan. Erre legalább van garancia.
Nem hiszem hogy azt ki lehet jelenteni, hogy a Canon minőség tekintetében jobb az OLYnál.
A 4/3 más! Ha tudod hasznosítani az előnyeit akkor még akár jobb is lehet számodra mint a Canon. Meg fordítva is.
Mert, sokan leálltak a 4/3os obik gyártásával, de Black Magic újra divatba hozta és az OM átbrandelte magát ami tipikus bulshit művelet az áremelés megmagyarázásához.
Amúgy én olyan márkát nem tudok komolyan venni, akik a gyári szettbe nem a vázhoz tartozó obit csomagolnak, hanem másmilyet és egy adaptert. XD
@8:
"Amúgy én olyan márkát nem tudok komolyan venni, akik a gyári szettbe nem a vázhoz tartozó obit csomagolnak, hanem másmilyet és egy adaptert. XD"
És ilyet mikor és hol láttál?
Azért csökkent a 4/3 iránti kereslet mert sokan kamuban híresztelnek róla mint te.
A mai viszonyok között az APSC-nek sokkal kevesebb a létjogosultsága mint a 4/3-nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!