Olympus Pen E-PL9, megér 90ezer Ft-t?
Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 19:14
1/6 anonim válasza:
Ha semmi baja, akkor meg. Mondjuk én azért is jöttem le az E-PL gépről, mert kereső nelküli, a hatlapi LCD-t nem látom szemüveg nélkül.
2/6 anonim válasza:
De ennyiert már inkább E-M10 II-t néznék.
3/6 A kérdező kommentje:
Ennyiért objektívvel nincs em10
2023. okt. 5. 19:10
4/6 anonim válasza:
20-25 ezer a kitobi, mindig akad eladó.
5/6 anonim válasza:
Újat vegyél, ne ócskaságot. Szorozd meg inkább kettővel és van 2 év garancia. 95 ért kapsz használt Canon tükrös Apsc 24 megapixeles gépet, persze OBI nélkül. 215 ezer az új ár kit obival. A kit nagylátószögű táj és portréfotóhoz megfelelő, de ha vádat akarsz fotózni akkor még adj hozzá 70 ezret( ekkor egyben kell megvenni). Vagy spórolsz egy évet és megveszed az obit külön. Lehet hogy obit tudsz rá használtat is venni akár. Egy obin még mindig kisebb a kockázat ( 15-20 ezerért eladja a gazdi), mint egy teljes gépen ami használt.
6/6 A kérdező kommentje:
Mar rég megvettem a gépet. Canon 2000 és hasonló hulladékot nem vettem.
15-20ért manuális obi sincs normális.
Használtan vettem, Sony a6000 + 4 obi, 2 manuális (55,135) nagy rekesz , és 55-180(ha jól emlékszem) valamint 17-55 automata obik
máj. 8. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!