Milyen dslr fényképezőgépet vegyek 200 ezer Ft-ból 2024-ben kezdőként?
Figyelt kérdés
márc. 18. 20:22
4/9 anonim válasza:
2024-ben? Nem 2012-ben véletlenül? Fontos volt hangsúlyozni?
Ennyiért ez az egyetlen kit van: [link]
Ha elég a váz, megkapod olcsóbban is, de más modell nincs.
5/9 Mojjo válasza:
És egészen nevetségesen nem éri meg a 4-ben linkelt egyetlen új modell az árát. Használtan nagyságrendekkel jobb gépeket lehet levadászni ezért a pénzért.
6/9 anonim válasza:
Ha valaki új vackot javasol (mivel ez volt a kérdés), az a baj, ha használt jobbat, akkor meg az, érdekes... Eddig 20 pirosat látok az eddigi válaszokra, és egyetlen zöldet az elsőnél. Nem tudom, kinek milyen elképzelése van a témáról.
7/9 Mojjo válasza:
@6: Szerintem nem baj, ha valaki az újat is linkeli, teljesen korrekt. Mint ahogy az is, hogy emellett felhívjuk a figyelmet arra, hogy a használtakkal jobban jár. Ennek megfelelően nem is pontozták le egyetlen választ sem. De igen, vicces, hogy mindenféle válasz le lett pontozva, anélkül, hogy bármi ellenvélemény meg lenne fogalmazva.
9/9 anonim válasza:
#7 Csak a tipikus gyakori moment... Én annó egy használt 450D-t kaptam, ami nagyon jó volt kezdésnek. Már akkor sem volt egy mai darab, viszont tanulásnak megfelelő volt. Mai napig mondjuk azt használom és a vicc, hogy még mindig jobb képeket lehet vele csinálni, mint egy telefonnal. Ha pedig utólag picit még hozzá is nyúlsz a képhez Lightroom-ban, ezerszer jobb lesz. Idén lett 16 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!