Iphone 11 64GB mennyire érné meg 2024 ben ? Kisé bővebben lentebb.
Jelenleg egy Iphone Xs 64gb-os készüléket használok lassan kb több mint 3éve.
A készülékkel soha nem volt gondom.
Aa tárhelye is viszonylag elfogadható számomra.
Viszont nem tudom eldönteni menyivel is lenne "jobb döntés" egy Ihone 11 készülékre váltanom.
Mivel a készülék váltás szóba jött, igy egy Iphone 11-re lenne lehetőségem a mostani készülékem le cserélni.
Az újabb készülék szintén egy 64Gb-os fehér szinü állapotát tekintve makulátlan, kártya független 1Hónap garanciás (letiltás ellen örök garanciás) telefon.
Mivel a két készülék nem egy ár értékű, igy beszámítással kellene még rá pótolnom az én Xs készülékemre ár külömbözetet, ami azt jelenti, hogy kp 60ezret kell adjak a 100ezer forintért árult említett készülékre.
Szóval a kérdés igazából az lenne, hogy mennyire érné meg ez nekem ?
Menyivel tud többet vagy menyivel jobb egy 11es iphone mint egy Xs ?
1 évvel újabb kiadás “csak” a 11, mint az XR. Én 3 évente szoktam cserélni vagy még később.
Nem igazán lesz érezhető különbség.
én nem cserélnék. Bizonyos szempontból a 11 még rosszabb is.
Ennyiért meg főleg nem cserélnék!
Egyáltalán nem éri meg, sőt..rosszabbul jársz.
Másrészt pedig ha már ezt akarod akkor ne úgy vedd meg hogy beszámolja, mert csak 40-et adna érte.
Add el a tiéd külön mondjuk 60 körül (attól függ milyen állapotú) és úgy pótold. Rögtön 20at spórolsz. Viszont kiemelem hogy 11-re ne válts. Inkább gyűjts és 11 pro / pro max vagy 12.
1 verziót ugrani fölösleges, ahogy már írták.
Nincs sok értelme. Egy generációval frissebb csak, ráadásul az iOS 18-at még megkapja, de a 19-et már valószínűleg nem fogja.
Ha váltani akarsz, iPhone 13 alá ne add!
XS az az 11 Pro elődje és ott is érvényes, hogy a Pro széria mindig jobb telefon, mint a következő sima.
13 Pro-ra váltanék minimum a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!