Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kisfilm készítéshez milyen...

Kisfilm készítéshez milyen kamera ideális?

Figyelt kérdés
Ár érték arányban alacsonyabb szint felé hajlok, ugyanis tényleg csak kisfilm készítésre szeretném használni. Ha valaki jártas ebben ne tartsa magában :D

2024. márc. 14. 18:02
1 2
 11/11 anonim válasza:
49%

10-es vagyok.

Közben megnéztem a kisfilmed. Nem lett rossz szerintem, tetszik a color grade nagyon a kinti felvételeknél.

Viszont ajánlom hogy használd a premiere proban vagy jobb lenne after effectsben a stabilizátor funkciót ha nincs igazi stabilizátorod. Mivel nagyon remeg minden felvétel. Vagy használj mindenképp állványt vagy valamit amire letudod tenni a kamerát, ha nem kell mozgasd

2024. ápr. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!