Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Vásárolt már más is csomagszál...

Vásárolt már más is csomagszállítástól magán embertől objektívet?

Figyelt kérdés
Én most szerettem volna vásárolni egyet úgy néztem a fickó ilyenekkel kereskedik és ugye kicsit messze lakok budapestől gondoltam a jófogáson keresztül csomagszállítás kérelemmel foxpostba megrendelem.Meg is rendeltem fel is hívtam a fickót,hogy tényleges vásárlási szándékom van azt mondta ,hogy jobb lenne személyesen de mondtam,hogy nem igazán járok arra azt mondta utána néz,hogy kell akkor feladni.Aztán most lejárt a kérelem a foxpost felé akkor még egyszer megkérvényeztem fel akartam hívni de nem vette fel ma meg már egyáltalán nem veszi fel.Ha így nem adja el ténylegesen akkor azt miért nem lehet megírni,hogy na tényleg így nem fog menni miért ezt a dedós módot választja egy felnőtt ember,hogy na akkor inkább még a telefont se veszem fel meg sms-re sem válaszolok?Oké értem én a személyes dolgot de ha két megbízható emberről van szó eladó és vásárló akkor miért nem járható út,hogy én megrendelem ő meg elküldi csomagszállítással?Fura mikor én árultam, processzort pl és lett egy vásárló jelöltem viszont nekem közbe jött egy anyagi dolog lemondtam a megrendelést aztán üzenetben megírtam,hogy bocsánat de beütött egy gebasz és linkeltem neki egy oldalt ahol ugyan ilyen processzorok voltak hasonló áron megbízható emberektől.

2023. dec. 18. 13:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nyilván ez a hal elúszott, tépelődni ugyanúgy nem éri meg rajta. Gondolom semmi személyes nincs ebben, rájött az arc, hogy elbénázta a beállításokat, vagy csak a konkrét szituációban kezdett ijedezni, hogy mi lesz, ha. Van ilyen. Hardveraprón szoktam nézelődni még az ott teljesen "egyéb" kategóriás dolgok miatt is, abban a közegben, főleg a régi, rengetegszer ötcsillagolt arcok közt, ritkaság, hogy ne fogalmaznának világosan vagy hogy nagyon elfelejtgetnék, miket beszéltek.
2023. dec. 20. 00:12
 22/23 A kérdező kommentje:

21/

Igen jó a hardverapró de ott vagy nagyon drágán vagy nem nagyon van olyan macro objektív amit én keresek.

2023. dec. 20. 00:44
 23/23 anonim ***** válasza:
:D pont a legfontosabb obin kell rugózni ennyit :D
2023. dec. 20. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!