Vásárolt már más is csomagszállítástól magán embertől objektívet?
"Milyen hablaty dumát?"
Csak ennél a kérdésnél leírtál eddig kb 10 oldalnyi szöveget. Amit le lehetett volna írni 3 sorban is.
"legalább 2x fel is hívtam"
Mondom: tele lett a töke a sok szótól amit a fülébe fostál és úgy volt vele, hogy majd úgyis megveszi más, téged meg ignorál.
Engedd el. Keress másik obit.
11/
Ne fárasszuk egymást inkább ,te vagy olyan akit inkább ignorálna inkább az ember.
Ha nem veszi fel a telefont eldönted hogy probálkozol még vagy leakadsz a temáról
Nem köteles veled szóba állni, de nem is tudhatod a passzív viselkedés okát
17/
Te is elég értelmi fogyatékos vagy ha nem érted meg,hogy mikor telefonon beszéltem vele,hogy rendelést adtam le a termékére ő hezitálás után azt mondta oké akkor jövő héten intézi.Ha ezt nem ígéri szerinted rá rendeltem volna még egyszer?
19/
Jó ideje fent van érdeklődő az van azt mondta is de én meg meg is akartam vásárolni.Most is fent van az objektív és ami a poén,hogy ki lett kapcsolva a csomagszállítással kérem opció mikor én ugye telefonáltam most meg megint ott van a csomagszállítással kérem opció,meg az objektív is megvan.Nekem az tetszett meg,hogy nagyon szép állapotú meg jó az ára de már azon gondolkodom újabb verzióban is találtam aránylag jó áron bár az 25EFt-al drágább és most azért a pénzt nem akarom csak úgy kidobálni mert ha lenne annyi felesleg akkor ugye boltból vásárolnám az obit mert nem érdekelne 250EFt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!