Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Vásárolt már más is csomagszál...

Vásárolt már más is csomagszállítástól magán embertől objektívet?

Figyelt kérdés
Én most szerettem volna vásárolni egyet úgy néztem a fickó ilyenekkel kereskedik és ugye kicsit messze lakok budapestől gondoltam a jófogáson keresztül csomagszállítás kérelemmel foxpostba megrendelem.Meg is rendeltem fel is hívtam a fickót,hogy tényleges vásárlási szándékom van azt mondta ,hogy jobb lenne személyesen de mondtam,hogy nem igazán járok arra azt mondta utána néz,hogy kell akkor feladni.Aztán most lejárt a kérelem a foxpost felé akkor még egyszer megkérvényeztem fel akartam hívni de nem vette fel ma meg már egyáltalán nem veszi fel.Ha így nem adja el ténylegesen akkor azt miért nem lehet megírni,hogy na tényleg így nem fog menni miért ezt a dedós módot választja egy felnőtt ember,hogy na akkor inkább még a telefont se veszem fel meg sms-re sem válaszolok?Oké értem én a személyes dolgot de ha két megbízható emberről van szó eladó és vásárló akkor miért nem járható út,hogy én megrendelem ő meg elküldi csomagszállítással?Fura mikor én árultam, processzort pl és lett egy vásárló jelöltem viszont nekem közbe jött egy anyagi dolog lemondtam a megrendelést aztán üzenetben megírtam,hogy bocsánat de beütött egy gebasz és linkeltem neki egy oldalt ahol ugyan ilyen processzorok voltak hasonló áron megbízható emberektől.

2023. dec. 18. 13:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Milyen hablaty dumát?"

Csak ennél a kérdésnél leírtál eddig kb 10 oldalnyi szöveget. Amit le lehetett volna írni 3 sorban is.

"legalább 2x fel is hívtam"

Mondom: tele lett a töke a sok szótól amit a fülébe fostál és úgy volt vele, hogy majd úgyis megveszi más, téged meg ignorál.

Engedd el. Keress másik obit.

2023. dec. 18. 16:39
 12/23 A kérdező kommentje:

11/

Ne fárasszuk egymást inkább ,te vagy olyan akit inkább ignorálna inkább az ember.

2023. dec. 18. 16:48
 13/23 anonim ***** válasza:
#9 Kösz, erről még nem is hallottam. De így már teljesen logikus, hogy mi történt: A fószerünk nem tudta hogyan működik ez a rendszer... Egyszerűbb lett volna szóban letárgyalni az egészet.
2023. dec. 18. 16:57
 14/23 anonim ***** válasza:

Ha nem veszi fel a telefont eldönted hogy probálkozol még vagy leakadsz a temáról

Nem köteles veled szóba állni, de nem is tudhatod a passzív viselkedés okát

2023. dec. 18. 20:49
 15/23 anonim ***** válasza:
A megoldás rendkívül egyszerű: ha egy eladóval (vagy vevővel) nem lehet tisztességesen kommunikálni, akkor el kell felejteni a k. anyjába. Lesz még objektív a piacon.
2023. dec. 18. 21:37
 16/23 anonim ***** válasza:

[link]

itt keresgélj

2023. dec. 18. 21:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Rárendeltél szállítással, ráírtál, szólt, hogy nem megy, majd megint rárendeltél szállítással. Fogyatékos viselkedés, senkinek nem hiányzik ilyen vevő.
2023. dec. 19. 07:32
 18/23 A kérdező kommentje:

17/

Te is elég értelmi fogyatékos vagy ha nem érted meg,hogy mikor telefonon beszéltem vele,hogy rendelést adtam le a termékére ő hezitálás után azt mondta oké akkor jövő héten intézi.Ha ezt nem ígéri szerinted rá rendeltem volna még egyszer?

2023. dec. 19. 11:30
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem ez az egy teendője van, írtad is, hogy lejárt a foxpost határidő. Ha újat indítottál, nem biztos, hogy beazonosít. Keresd emberi időben szerintem, és ne lepődj meg, ha eladta az elsőnek, akivel nem kell szórakoznia! Ennyit illene magadtól is tudnod!
2023. dec. 19. 14:19
 20/23 A kérdező kommentje:

19/

Jó ideje fent van érdeklődő az van azt mondta is de én meg meg is akartam vásárolni.Most is fent van az objektív és ami a poén,hogy ki lett kapcsolva a csomagszállítással kérem opció mikor én ugye telefonáltam most meg megint ott van a csomagszállítással kérem opció,meg az objektív is megvan.Nekem az tetszett meg,hogy nagyon szép állapotú meg jó az ára de már azon gondolkodom újabb verzióban is találtam aránylag jó áron bár az 25EFt-al drágább és most azért a pénzt nem akarom csak úgy kidobálni mert ha lenne annyi felesleg akkor ugye boltból vásárolnám az obit mert nem érdekelne 250EFt.

2023. dec. 19. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!