Milyen applikációt kell letölteni ehhez a szelfibothoz?

Figyelt kérdés

Rá akarom csatlakoztatni a Hoco K17 szelfibotot a Samsung Galaxy A53 5G okostelefonomhoz és azt írja hogy:

"Az eszköz használatához szükség van egy alkalmazásra."

[link]

2023. dec. 4. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

Tudom rommá leszek pirosozva, de akkor is megkérdem:

Az android tényleg ennyire sz.r? Ehhez tényleg külön app kell????? Nooormális??

Az ilyen szelfibotok távirányítóit iPhoneon 2 másodperc párosítani. Volt 2 ilyen szelfibotom is, de mindegyiket visszaküldtem, mert gyengék voltak, nyeklettek-nyaklottak. Mindegyiknél úgy volt, hogy a távirányítót párosítás módba kell tenni (általában hosszan nyomva a gombját) a telefon felismeri, párosodnak és kész.

Vettem normálisabb állványt és egy Hama bluetooth tovkioldót, az is ugyanígy néhány másodperc alatt párosodott a telefonnal minden app, meg variáció meg vakarózás nélkül.

2023. dec. 4. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

"Az android tényleg ennyire sz.r?"

Ha egy 3rd party termék működése szarul van megoldva, akkor az android a szar? Gratulálok, jár a jutalomfalat.

2023. dec. 4. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
A rendszernek alapból tudnia kell(ene) kezelni egy bluetoothos távkioldót! Ez oly mint egy fülhallgató amin csak egy hangerő gomb van.
2023. dec. 4. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Tudja is.
2023. dec. 4. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy 3-as mondja. Ezek egy vezeték nélküli füles hangerő gombjainak jelét adják le.

Az az android hibája hogy ezt nem tudja lekezelni külön app, driver, vagy mittoménmi nélkül, nem a 3rd party gyártóé!

Nekem mint ájfón fanbojnak kell megoldanom az androidosok problémáit?

Hát tessék:

Ennél a kérdésnél a 9. válaszban a megoldás:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..

2023. dec. 4. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
57%

"Az az android hibája hogy ezt nem tudja lekezelni külön app, driver, vagy mittoménmi nélkül"

Kezeli kisfiam.

2023. dec. 4. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

"Kezeli kisfiam."

"Tudja is."

A kérdések nem ezt bizonyítják...

2023. dec. 4. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Lehet vergődni, az os tudja. Ha valami noname kacat gyártója nem követte a szabványokat, arról nem az tehet. Egyéb crapple fanboy duma?
2023. dec. 4. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!