Milyen applikációt kell letölteni ehhez a szelfibothoz?
Rá akarom csatlakoztatni a Hoco K17 szelfibotot a Samsung Galaxy A53 5G okostelefonomhoz és azt írja hogy:
"Az eszköz használatához szükség van egy alkalmazásra."
Tudom rommá leszek pirosozva, de akkor is megkérdem:
Az android tényleg ennyire sz.r? Ehhez tényleg külön app kell????? Nooormális??
Az ilyen szelfibotok távirányítóit iPhoneon 2 másodperc párosítani. Volt 2 ilyen szelfibotom is, de mindegyiket visszaküldtem, mert gyengék voltak, nyeklettek-nyaklottak. Mindegyiknél úgy volt, hogy a távirányítót párosítás módba kell tenni (általában hosszan nyomva a gombját) a telefon felismeri, párosodnak és kész.
Vettem normálisabb állványt és egy Hama bluetooth tovkioldót, az is ugyanígy néhány másodperc alatt párosodott a telefonnal minden app, meg variáció meg vakarózás nélkül.
"Az android tényleg ennyire sz.r?"
Ha egy 3rd party termék működése szarul van megoldva, akkor az android a szar? Gratulálok, jár a jutalomfalat.
Ahogy 3-as mondja. Ezek egy vezeték nélküli füles hangerő gombjainak jelét adják le.
Az az android hibája hogy ezt nem tudja lekezelni külön app, driver, vagy mittoménmi nélkül, nem a 3rd party gyártóé!
Nekem mint ájfón fanbojnak kell megoldanom az androidosok problémáit?
Hát tessék:
Ennél a kérdésnél a 9. válaszban a megoldás:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
"Az az android hibája hogy ezt nem tudja lekezelni külön app, driver, vagy mittoménmi nélkül"
Kezeli kisfiam.
"Kezeli kisfiam."
"Tudja is."
A kérdések nem ezt bizonyítják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!