Mi a véleményetek ezekről, ill. az ehhez hasonló kamerákról?
Szeretnék egy kamerát a baromfi ól közelébe telepíteni.
Áram van, wifi kissé messze, de jel akad, illetve egy extenderrel kibővíthető lehetne a wifi hatótávolsága, hogy biztonsággal lefedje a területet.
Gondolkoztam komolyabb, két-három fix kamera kiépítésén, de szembe jöttek velem ezek az eszközök. Már-már túl kedvező az áruk. Nem tudom, mennyire lehet érdemes foglalkozni velük, vagy teljesen felejtősek?
Igazából amire szükségem van, az a PTZ, ill. 20-30m látótávolságú Infra, és a wifi. (kábelezni nagyon körülményes lenne)
Ezeket találtam:
Ezt pedig beltérre:
Köszönöm a válaszaitok.
Nekem is hasonló van, pontosabban ilyen, amit belinkeltem, kisebb, nagyobb szenzorral, minimális különbség van köztük.
Ezek évek óta mennek 0-24-ben SD kártyára mentik a változásokat, naponta többször. Csak akkor pihennek, mikor elmegy az áram. Nem volt még velük gond. Többet is rendeltem.
Az egyik kb 4 m-re, a másik kb 25-30 m-re van a routertől, wifi-n kapcsolódnak. Sötétben is egész jól működnek.
Köszönöm a véleményeteket.
Igen, tisztában vagyok vele #1., hogy gyanúsan olcsó, de hát működik a marketing, mert felkeltette az érdeklődésem. A drágább modellek egyelőre nem férnek bele a költségvetésbe, ezért is nézelődőm.
X2. köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatodat. Az, hogy évek óta használod, nagyon biztató! Saját hálózaton kívülről is elérhető a kamera, vagy csak saját wifi hálózaton belülről működik a távfelügyelet?
Ahova szerelném, ilyen jel erősséget produkál a Wifi (extender nélkül): [link]
Ezt a modelt rendeltem meg: [link]
remélem beválik, és legalább néhány évet kiszolgál. :)
Ha megérkezik, beszámolok majd róla, hogy milyen első benyomás alapján.
Legyen szép napotok, és köszönöm! :)
Megérkezett a kamera.
A házon sérülések nyomai (kisebb horpadás a műanyagban) látható, szerintem újracsomagolt termék. A táp csomagolása bontott volt. :(
Ennek ellenére viszonylag könnyen és gyorsan be tudtam konfigurálni. És bár vannak hiányosságai (nem találom a zoomolás módját, ill. nem tudom kikapcsolni a világítást rajta, hogy mikor sötétben a látóterébe kerül valaki, ne kapcsoljon be. Elég lenne a fekete fehér felvétel is) de hellyel közzel jól működne.
Kint, a helyén ahova telepíteni szeretném, miután bedugom a konnektorba, közli velem, hogy a rendszer bootol, majd néhány másodperc múlva, hogy sikeresen kapcsolódott a routerre. Az Appon (iCSee) viszont nincs élő kép! Fekete háttér, a PTZ működik, vagyis tudom forgatni a kamerát, de nincs kép. Illetve olykor egy-egy állóképet bevillant, de ennyi.
Hogy ennek mi az oka, nem jöttem rá, bár igaz, sok időm nem volt játszani vele. :(
Úgyhogy ha volna ötletetek, mit csináljak vele, azt megköszönném, ha megosztanátok velem :)
Remélem sikerül munkára bírnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!