Szerintetek mennyire valósak ezek?
Nézegettem a Jófogást és belefutottam kettő igencsak jó ajánlatba, de a jókedvemet kételkedés váltotta fel mert tisztában vagyok vele, hogy az eladni kívánt tételekben csak a fényképezőgépvázak 400000 Ft feletti tételek újjonan, ráadásul nem is régi darabok a két illető pedig egyből sok másik igencsak (újjonan) drága tartozékkal adnák hihetetlenül alacsony áron.
Ezeken túl a "túl szép, hogy igaz legyen" elven megnéztem az eladókat értékeléseket kutatva de látom, hogy mindkettő pár napja regisztrált és több hasonlóan értékes terméket adnak "fillérekért" ráadásul az utánvétes fizetést erősen mellőznék de a személyes viszont opció.
Kissé tanácstalan lettem, rettegek, hogy netalántán lopott terméket vásárlok és ide fordultam, hátha valaki ki tudna segíteni a döntésben.
A Nikon gép+objektív ára is 600 ezer felett van. Ez jócskán túl van a "túl szép, hogy igaz legyen" mondáson.
A képek láthatóan innen származnak, 1 órával ez után adták fel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!