NIKON D80 fenykepezogep megeri 2023-ban?
Nekem D90-em volt. Imádtam. Az még az a gép amit meg lehet fogni marokra, mert elég nagy. Nem ilyen kis tücsökpöcs mint a mai gépek.
A 200 euróban mi van? Mert ha csak a gépváz obi nélkül, akkor az bizony rohadtul sok pénz érte! 2006-os technikáról beszélünk!
Még akkor is ha 1200 expo van benne, vagyis gyakorlagilat nullkilóméteres. Középkategóriás váz volt, az akkori sztenderdeknek megfelelően 80-100ezer expoig garantálta a gyártó a zár működését.
Az akkumulátora tuti hogy kuka ennyi idő után, abból talán még lehet utángyártottat kapni.
Lehet: [link]
Szerintem arra hogy az alapokat megtanuld kiváló választás egy ilyen öreg csataló. Felül a kis lcd kijelzőn látod a beállított értékeket, de élőképet nem. Meg lehet vele jól tanulni hogy szemre belövöd az expo értékeket és nem az élőképre hagyatkozol. Jól lehet gyakorolni vele a manuális fókuszálást is.
Hát igen, az egyetlen lényeges információ a d80 jelzésen kívül az objektív paraméterei lettek volna, az természetesen nincs megírva. :D
A kistáska az lófütyi az árban. A minden, hát az kérdés, mert ha egy Ford Fiesta jár vele, hogy ezzel menjél fotózni, akkor meggondolandó, de ha egy, új árában 3000 Ft-os objektívecset, akorr megint más a helyzet.
Egy 17 éves elektronikával az a helyzet, hogy az egyik nap majd nem fog felkelni. Ehhez is mérni kell az árat. A magyar fotós netes hirdetéseknél ez a váz úgy 40-50 ezer forint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!