Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szerintetek milyen fényképezőg...

Szerintetek milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni fényképezni, kisebb videokat készíteni. Fényképek, videók szerkesztését már elsajátítottam, szóval ezzel nem lesz gond. Azonban szeretnék fényképezni is. Nézegettem különböző termékeket, és arra a következtetésre jutottam, hogy mindenképpen milc-et szeretnék. Lehet hogy nem tanít meg annyira fényképezni mint egy dslr, de a kompaktságuk, és több erényük miatt olyat szeretnék. A sony a7 ii szerintetek egy jó kézdőgép lehet? Vagy ti mit ajánlanátok?

2023. aug. 10. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

#7 "A milceken sokkal jobb például a fókusznak a mechanikája."

Nekem eddig szent meggyőződésem volt, hogy a fókusz mechanikája az objektívben található. De hát jó pap holtig tanul, főleg a gyíkhun.

2023. aug. 14. 06:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Én a Lumix G9-et ajánlom
2023. szept. 5. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!