Egy képet esetleg tudna segíteni valaki megphotoshopolni?

Figyelt kérdés
Sajnos csukva van rajta a szemem. És sehogy sem boldogulok vele. Akinek jobban megy, esetleg tudna nekem segíteni, ha feltöltöm valahova? Köszönöm előre is. Ki is fizetem, ha lehet az élességen javítani meg szemét nyitni 😊 Hálás lennék, köszönöm

2023. júl. 31. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
#10 James Fridman <3
2023. aug. 1. 18:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Megcsinálta egy kedves hobbifotós és nem kért érte semmit. Itt meg a többség szépen bemutatkozott a válaszaival....Magyarország 2.0. Segítőkészség nulla, mások fikázása, kifigurázása az megy. Majd ha lesz energiaellátási zavar a magyar településeteken, mérnökként majd én sem megyek oda megnézni mi a helyzet, odjátok meg magatok... Hisz értetek hozzá... Mindenhez is. Aztán majd lehet írkálni hasonló válaszokat, mert értelmes ember nem marad ebben a szenny országban. Én normális kérdést írtam ki, egy normális válasz érkezett, a többi kuka. A válaszok jól mutatják kik maradtak itt.
2023. aug. 1. 18:52
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Szabadidődben ingyen kimész zavart elhárítani. Aha, jó. Hagyjuk. Ezek szerint semmit nem értettél meg.
2023. aug. 1. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 azért hagyjuk már ezt. Egy szimpla szívességet kért. Pofám nem lenne egy ilyenért pénzt kérni.

Mondom ezt úgy, hogy 10 éve a fotózásból élek.

2023. aug. 1. 22:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!