Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy hasonló kaliberű milc gép...

Egy hasonló kaliberű milc gép tartósabb lesz, mint egy DSLR?

Figyelt kérdés

Olcsóbb opciók közül pl egy m50/800d vagy m6 II/90d csatára gondolok. A kérdés főleg arra vonatkozik, hogy mondjuk 100.000, vagy épp 150.000 expóra terveznek egy gépet, ami gondolom lehet a valóságban sokkal több, de mégis egy olyan pont, ami előbb-utóbb bajos lesz. A MILC esetében ez nem annyira van így?

Az is szempont, hogy ha 1-2 év múlva mondjuk pénzszűkében leszek, és el kéne adnom, akkor melyiket tudnám közelebbi áron eladni ahhoz képest, amit megvettem. Mert mondjuk gondolom 80.000 expóval már biztos, hogy nem tudom mondjuk 70 felett eladni a gépet, amit 150-ért vettem alig használtan.

Nyilván nem ez a legfontosabb szempont a döntésemnél, csak azért mégiscsak számít.

2023. júl. 30. 10:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. júl. 30. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:
A Camera Kft. honlapján megtalálod az árakat.
2023. júl. 31. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!