Szerintetek ez önmagában jó?
Találtam Amazon-on egy telekonvertert a Nikon Coolpix L830-asomhoz, szerintetek hiteles? Nem találtam semmilyen egyéb infót róla a neten.
Itt tekinthetitek meg: [link]
Az adapter "including", tehet elvileg benne van.
Másrészt az ilyen előtét telekonverterek nagyon lerontják a képminőséget, akár a teljes nézhetetlenségig, de mindenképpen lágy és színezett kontúros lesz a kép.
Harmadrészt a géped zúmja 34x. De tényleg, ez mire nem elég?
69 dollárt élvezetesebben is el lehet cseszni.
Én szóltam...
"Másrészt az ilyen előtét telekonverterek nagyon lerontják a képminőséget, akár a teljes nézhetetlenségig, de mindenképpen lágy és színezett kontúros lesz a kép."
Nyelvtani problémáid vannak, mivel ez csak egy eshetőség. Nekem van Canonra ilyen előtétem, azzal semmi ilyen probléma nincsen.
800mm-es gyújtótávhoz minek telekonverter????
Amúgy ezek a vacakok nagyon vignettálnak, baromi szar lesz velük a kép. Csak úgy vedd meg hogyha van lehetőséged visszaküldeni!!
EZekhez van egy plusz tubus amit az obi körüli tubusba kell beletekerni, pattintani. Van ott egy gyűtű amit ki lehet venni, annak a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!