Mi a véleményetek erről a tinédszer kismamáról szóló, díjnyertes fotósorozatról?
A Telexen találjátok meg, ez az anyag címe:
17 éves lány történetén keresztül mutat rá a roma fiatalság problémáira – Hemző-díjat nyert a Telex fotósa
kíváncsi vagyok a szakmai véleményetekre, ha van köztetek profi fotós.
ne csak a képek minőségére, hanem a reprezentáció mikéntjére is térjetek ki.
olvasstátok el a fotókhoz tartozó szövegeket is.
nyomatékosan kérek minden hozzászólót, ne kezdjen rasszista kommentet írni, mert jelenteni fogom a modiknak.
itt kizárólag szakmai szempontok érvényesüljenek, kérlek.
nem linkelem be.
akit igazán érdekel a kérdésem, kijelöli a címet, beteszi google-be, és egy pillanat alatt elétárul.
3
kösz, hogy eteted a trollokat.
nem véletlenül nem tettem ki a linket.
Fel nem foghatom, hogy egy link miért lenne trolletetés. Így nem a valaszadóknak kell még külön keresgélniük. Alap dolog, hogy ilyenkor linkelünk.
Ami a fotókat illeti, én az ilyen dokumentalista stílusú fotózást sosem értettem. Ez a stílus ilyen, ilyen képeket hoz magával, szóval a műfaji követelményeket teljesíti. Viszont számomra csak kérdőjeleket hagy, ami a képeket illeti - semmiféle fotós tudást nem tudok a legnagyobb jóindulattal sem mögöttük felfedezni. De ahogy említettem, ez a műfaj ilyen, így biztosan velem van gond.
7
nem kell fel feltétlenül professzionális fotográfusnak lenni ahhoz, hogy valaki értelmes gondolatokat tudjon megfogalmazni a képek láttán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!