Érdemes alacsony árkategóriás (kb. 30 ezer körüli) CCD-alapú ÚJ fényképezőgépet vennem esetleges kedvezőbb (kevesebb) zaj miatt?
Jelenleg egy kb. 10 éves, akkoriban kb. 30 ezer Ft-ba kerülő Panasonic Lumix DMC-S1 12.1 megapixeles fényképezőm van, amellyel sötétebb helyeken fényképezve eléggé zajosak a képek...
Érdemes lenne ezt lecserélnem egy hasonló árkategóriás, de ÚJ fényképezőre? Vagyis az újjal fényképezve JELENTŐSEN kevesebb lenne a zaj, vagy annyival nem lenne kevesebb, hogy ezért érdemes lenne újat vennem?
Több kérdésem már nem lesz erről, ígérem, csak ez még megválaszolatlanul maradt, pedig ez lenne a legfontosabb...
#9 és #10: Hát nem tudom, én wifivel nem tudtam rendesen áttölteni a képeket telóról gépre, csak egy részét másolta át, pedig jól működő, itthoni wifi volt... Meg én nem is használom a Google Photos-t... Lehet én vagyok hozzá a totál hülye, pedig még műszaki informatikus mérnöki egyetemre is jártam 7 évig régebben, igaz nem fejeztem be...
Kiemelem a kérdést, hogy jobban lássák a válaszomat erre...
Amúgy zaj szempontjából lehet, hogy a telefon még (sokkal) jobb lenne, mint a fényképező, legközelebb a sötétebb helyeken kipróbálom majd a telefont, és ha jobb lesz, akkor inkább azt fogom használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!