Mit gondoltok ennek a tájfotósnak a portfóliójáról?
4 te nagyon irigy vagy a Rizsavira, bántott? Nagyon frusztrál, hogy ő jó fotós, és vannak eredményei, neked meg nincsenek ?
Szerintem szép fotók, de egy kicsit erős nekem is az utómunka. Bár ettől függetlenül kíváncsi lennék a munkamenetére.
#15 mondjuk az kicsit erős hogy ezekre azt mondod sok rajtuk az utómunka, Rizsavi fotóira meg azt hogy szépek. Ő egyszerűen csak fel lett kapva mert különleges helyekre feljutott anno és színesek voltak a képei.
Az általam linkelt emberkének legalább igényes az utómunkája (és egyébként sokszor kevesebb van rajta mint gondolná az ember), de Rizsavi nem csak túlhúzza a képeit, még igénytelenül is csinálja azt. Pedig nem lennének rossz képei, de pont az utómunkával b#ssza el legtöbbször.
Nézd meg például a legutolsó képét, tegnap tette fel. Kb olyan mintha egy kezdő csinálta volna. Nekem is úgy küldték fotós ismerőseim.
Itt a YT csatornája, lehet szemezgetni. Van sok utómunkás videója is, illetve sok vlogjában megmutatja a nyers képet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!