Hogyan lehet a maradék filmet felhasználni?
Jó nagy barom voltam, ezt előre leszögezem. Adott egy kis Fuji Clear Shot VII fényképezőgép. Szabadtéri bulik alkalmával ezt szoktam használni, vagy 25 évvel ezelőtt kaptam.
Ismét a masina használatbavétele lesz esedékes, ezért beszereztem a megfelelő filmet, majd ezzel a lendülettel gondoltam ki is cserélem. A kijelző már a 24- et elhagyta ezért nagy lendülettel vissza is tekertem a filmet és kivettem. Igen ám, de 36-os a film. Nyilván nem ettől fogok éhen halni, de nem szeretném elpocsékolni a filmet. Hogyan lehetne visszarakni a gépbe a filmet úgy, hogy ne essen baja, és fel tudjam használni az el nem lőtt kockákat?
Köszönöm szépen!
Ha ez egy automata gép, akkor betekerte az egészet vissza a kazettába... egy kiszedő 3-4000 ezer forint, gyakorlat nélkül kukázható az egész kazetta is. Ha mégis kinthagyott egy részt, akkor szerencséd van.
Megoldás, optika totál leragaszt, 25 képnyi anyag újrakattint, voila, használható tovább.
" Nyilván nem ettől fogok éhen halni, de nem szeretném elpocsékolni a filmet."
Azzal fogod elpocsékolni ha mókolsz vele.
Tehát a filmnek az a legjobb ha így marad.
Ugyan már. Egy pokróc is jó, ha este van már, és a villanyt is lekapcsolod a szobában. Exponálni meg teljesen szűk blendével kell a legrövidebb záridőt, ha vannak ilyen fícsörök a gépen.
Ahányszor én láttam a jól megvilágított Ofotértben a pult túloldalán a hölgyet mandzsettás "sötétkamrában" filmet kivenni-betenni...
Itt Szervizmérnök úr volt az egyetlen értelmes hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!