Vadkamera - mi a véleményetek erről a vadkameráról?
főleg az érdekelne, hogy ez vaksötétben max milyen távolról képes képet rögzíteni?
esetleg plusz infralámpát érdemes még szerelni mellé?
valami ilyenre gondoltam:
vagy nem tudom, milyen nagysággal, erősséggel kell számolni de hogy tuti biztos legyen a jó minőség kb 20-30 méteren, akkor nagyobbat. van ennek valami kiszámítási módja? ez a nagyobb 30m-t ír, de akkor a kamera elég kis méretű saját infrared része elég gyenge lehet, nem?
Van két dolog ami nem függ egymástól.
A mozgás detektálás és a téma megvilágítása.
A mozgásérzékelő PIR, aminek függvénye hogy mekkora és milyen távolságban mozgó dolog triggereli.
Ha megvan a trigger, bekapcsolja a lámpát, és csinálja a felvételt. Hogy mennyire van jól bevilágítva, az a környezeten is múlik, meg a távolságon.
Kb. 10 méterrel számolj. Plusz lámpával se lesz több.
nem tudom, írnak mindenfélét, de nyilván jó lenne ha nem csak közvetlen a kamera előtt venné ami éppen van, az úgy nem sokat ér. szóval ha 10m, akkor az nem sok, de végül is valami ...
kérdés hogy akkor érdemes-e egyáltalán mellé még + refit tenni.
van egy képem. ez alapján azt gondolom, hogy csak kb 3-4 m-t képes bevilágítani, mert a képen látható, hogy a vaddisznó mögött nem sokkal már elég sötét van.
szóval azt a 30 métert kínai módomn kell számolni és valójában 4-5m és így akkor tényleg érdemes a nagyobb reflektort kitenni vagy a PIR miatt semmi értelme?
na meg mosgt nézem, hogy llítólag 20 méterre is érzékel a PIR ...
de ugye itt pont azt írtátok, hogy képtelenség mert sokszor a jobb minőség is csak 2 méterre érzékel.
akkor tulképp ebből semmit ne higgyek el?
azt a 25 métert sikerült mérned vagy más hasonló alapján írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!