Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért nem vett fel a vadkamerá...

Miért nem vett fel a vadkamerám semmit?

Figyelt kérdés
Elhehlyeztem a szobámban egy vadkamerát,mert a lakótársam bejárkál a szobámba.biztos vagyok benne.Hogy lehet az,hogy semmit sem vett fel a kamera??Azt sem vette fel amikor kihelyeztem a kamerát.Pedig ha bekapcsolom a kamerát,csak 5 másodperc mulva kezd el felvételeket készÍteni..ráadásul miután kihelyeztem a kamerát még utána ott voltam a szobámban vagy 5 percig mászkáltam is a szobámban,És csak utána indultam el itthonról.Nem is aludtam itthon aznap.Másnap megyek haza..Na mondom megnézem a kamerát.Erre csak azt vette fel amikor jöttem haza másnap.Ez hogy lehet?????Hogy lehet,hogy azt nem vette fel amikor kiraktam a kamerát?Ráadásul a szobámban is volt a lakótársam ez 100%.....Én ezt komolyan nem értem.

2022. máj. 11. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha összeesküvös választ vársz: A lakótárs törölte a felvételeket.

Ha reálisat: valamit rosszul állítottál be.

2022. máj. 11. 17:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem állítottam be rosszul semmit....Mert akkor azt sem vette volna fel,ha hazajövök....Használtam már jó párszor a kamerát más célra.... Amúgy ha ki is törölte volna a képeket Nem tudja olyan gyorsan bekapcsolni,rácsukni a tetejét.mivel 5 másodperc múlva már készít felvételeket a legelső apró kis mozgásra.
2022. máj. 11. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor csoda történt
2022. máj. 11. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát de ilyen nincs.....ilyen nem létezik.
2022. máj. 12. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!