Mennyire pici egy kémkamera?
A legmodernebbek mennyire picik? Szabad szemmel még láthatók?
Van egy olyan megérzésem, hogy a tulaj ilyen kamerákat szerelt a lakásomban (annak híve vagyok, hogy a megérzek mögött általában van valami) csak nem tudom hogyan találhatnám meg ezeket.
Mekkora a legkisebb összméret? Gondolom wifis kapcsolatra van szüksége. Vagy képes önmaga is kommunikálni a telefonhálózattal?
Nagyon pici is tud lenni a cucc, lásd endoszkóp kamerák.
Ha éjjellátós, akkor ki tudod deríteni úgy, hogy este full sötétben végig pásztázod a lakást a telefonoddal, mivel az éjjellátó kamerák infra ledekkel operálnak (mint a tv távirányítóban ami van).
Ha biztosra akarsz menni, és megtalálni, akkor kihasználhatod azt, hogy a CCD előtt a kamerában van egy szűrő, hogy az infra tartomány alsó határát ne érzékelje. Ha ez nem lenne benne, akkor a meleg tárgyak rózsaszínek lennének. Szóval lehet venni 1-2 ezer forintért olyan eszközt, amely ha rávilágít a kamerára, akkor látod a szűrőről visszaverődő fényt.
Aliexpress: camera detector
Egyszerű megoldásképp végignézheted a routeren a kiosztott ip címeket, hogy van-e ismeretlen.
Érdemes nyitott szemmel járni, mert az ember könnyen beleakadhat egy airbnb-s perverzbe is, nem csak tulajba
"annak híve vagyok, hogy a megérzek mögött általában van valami"
Na akkor privát üzenetben küldjed a lottószámokat gyorsan! Köszi!
3
Az ország lakossága 10 millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!