Wifi kémkamera távoli elérése?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám megoldani 30km távolságról a megfigyelést vele?2021. aug. 14. 18:43
1/7 anonim válasza:
Ha még a típusát sem vagy képes leírni, ahhor elég behéz lesz megoldani.
Általában a kezelési útmutató elég jól használható.
3/7 anonim válasza:
Mivel wifis, gondolom kell a közelébe egy wifi router. És akkor akár 34-36 km-ről is láthatod a képét.
4/7 anonim válasza:
A telefonoddal. Esetleg olvasd el, amit irnak a weboldalon. A használati utasitást már meg sem emlitem.
A Wi-Fi kamerát kémórában egy olyan alkalmazás vezérli, amely ingyenesen letölthető az iOS és az Android rendszerhez.
5/7 A kérdező kommentje:
Összekapcsoltam a telefonommal, azzal nincs baj. Onnan kezdődik a probléma amikor elhagyom a lakást és hatótávolságon kívülre kerülök, akkor már lecsatlakozik.
2021. aug. 14. 19:30
6/7 A kérdező kommentje:
Alkalmazáson keresztül rákapcsolódva megy rendesen, aztán ha elhagyom a lakást lecsatlakozik és nincs többé kép.
Erre szeretnék valami megoldást de nem találtam a neten semmit erről, se a használati utasításban.
2021. aug. 14. 19:33
7/7 anonim válasza:
DDNS kapcsolatot állíts be neki. Neten milliónyi leírás van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!