Régi kodak filmet,ami kb 30 éve lett fotózva,elő lehet még hibázni?Vagy annak már annyi?
Ha nem probalod meg, sose derul ki.
A siker valoszinusege jelentosen fugg a tarolasi korulmenyektol, adott esetben lehet hogy kuka az egesz, de az is hogy ertekelheto kepek jonnek ki belole.
Szia.
En nyomdaban dolgozok, ahol fenykepeszettel, elohivassal is foglalkozunk (de en nem, viszont azt tudom, hogy). Volt aki 40-50 eves katonai archiv felvetelekkel keresett meg minket, es elo lehetett hivni, illetve kb 30 eves csaladi fotokat is. Valoban fugg a tarolastol is persze, ahogy írták. Egy próbát meger :)
Én 1998-as színes filmet fogok ellőni hamarosan... Fogalmam sincs a múltjáról, azt tudom hogy bontatlan műanyag csomagolásban van, szakadt kis dobozában.
Ebben ez a szép, persze annak akinek sok fölös pénzmagja van, mivel hívás Bp-en 1800-2000 Ft, scan 1500, papírkép 80 Ft / db, és a film is pénz, már ha nem találsz a fiókban vagy adnak neked ajándékba.
250-300 Ft-os kattintásokkal lehet számolni, ha meg friss filmet veszel akár többel is.
Én megúszom feléből majdnem a fentieknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!