Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Zárcserén átesett kamerát...

Zárcserén átesett kamerát mennyire kockázatos megvenni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 29. 14:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

10

Látom kellemes az "ing", de egy "zárcsere" neked is jólesne:DDD

2023. márc. 30. 15:29
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha a hivatalos Canon szervizben cserélték a zárat (Camera Kft.), akkor semennyire. Ha magánszervizben, akkor csakis átvizsgálás után vásárolnám meg, mert lehetnek rejtett hibái is, amiket a magánszerviz nem tesztel le.
2023. márc. 30. 16:10
 13/25 anonim ***** válasza:
12%

12

Azt hiszed a canonban egy vázat 3-5 órán át tesztelgetnek? :DDD

A szenzor tisztítása is max 15 perc, aztán "ez sikerült" fizess megrendelő:DDD

A gombok megnyomkodása még nem teljes értékű tesztelés...

2023. ápr. 2. 08:49
 14/25 anonim ***** válasza:
Zárcseréről volt szó, nem gombok nyomkodásáról. És tekintve, hogy húszon éve járok oda szervizeltetni, tudom, hogy elvégzik az ellenőrzéseket. Nincs értelme úgy javítást kiadni, hogy közben más rejtett hibája is van.
2023. ápr. 2. 10:28
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Egy fényképezőgépnél aztán marha sok rejtett hiba lehet. 😂 Vagy működik, vagy nem, ezt nem tudom mit kell ennyire túlgondolni. Bárki le tudja ellenőrizni 5 perc alatt hogy működnek-e az ő általa használt funkciók.
2023. ápr. 2. 10:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát ha neked csak ennyi számít, hogy lője a képet...
2023. ápr. 2. 10:37
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem, de ilyeneknél nincs ilyen hogy rejtett hiba. Vagy működik vagy nem. Az meg hogy megnézem, hogy működik-e minden mód, működik-e a fénymérés, működnek-e a gombok, működik-e a vaku, ahhoz nem kell szervíz😃

Egy autónál beszélhetünk rejtett hibáról (pl. olajfogyasztás, megnyúlt vezérlés, stb. stb.) de egy fényképezőgépnél elégg gyorsan meg lehet állapítani, hogy működik-e. Vagy akkor magyarázd már el mit értesz rejtett hiba alatt, amihez szervizes átvizsgálás kell.

2023. ápr. 2. 11:06
 18/25 anonim ***** válasza:
Fókuszrendszer, tükör, szenzorsík... Csak hogy néhány dolgot mondjak, ami elő szokott bukkanni.
2023. ápr. 2. 14:34
 19/25 anonim ***** válasza:
Lősz vele 3 tesztképet és látszik ha valami nincs rendben.
2023. ápr. 2. 15:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Épp ez az, hogy nem feltétlenül. De tényleg nem értem a kötekedés okát. Leírtam, hogy a hazai Canon márkaszervíz megbízható, igényesek a javításra. Én bennük vaktában megbízok, ez a tapasztalat. Ha neked ez fáj, akkor te ne oda vidd.
2023. ápr. 2. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!