Hol tudok Szegeden tükörreflexes fényképezőgépt tisztítan? Főleg megbízható helyet keresek. MediaMarkt-ban vállalnak ilyet?
Az a baj, hogy nem is találok és aki kellene nekem annak magából az objektívtől kellene kipucolnia a valahogyan bekerült szöszöket. Nem is értem,hogy került a belsejébe.
Macrózni szoktam és az olcsóbbik megoldást a közgyűrűt választottam. Ennek az az átka ,hogy időközönként ki kellene tisztítanom a gépet és lekezelni az objektívet. Amit meg neten vettem tisztító tollat vagy minek nevezzem, az inkább maszatol és félek hogy megsérti a gépet.
#10 ne hülyéskedjél már. :D
Kérdező, honnan veszd, hogy málik szét? A szenzoron végighúztad, és ott maradt? Vidd vissza, ha málik szét...
12
A kupakjában van egy kis ellen korong és rátéve tekerd meg, mint biliárdnál a krétát a dákó végén...
Ha meg így is látsz hulló darabokat, akkor a pumpával lefújod a tisztító ceruza végét.
Természetes egy két kis cafat róla eleinte...
Nem írtad használt-új a gép, így a frász tudja van e szenzoron már valami taknya, ami bomlassza a cerka végét.
Ha nagyon takony a szenzor, akkor nedves tisztítás kell vagy home made-ben egy lágy lehelet, de kulázz bele, ami lecsapódik a szenzorra vékonyan-láthatóak is lesznek a porszemek jobbára és áttörlöd a cerkával, majd pumpával fújkálod utána sarkoktól sarkokig-középen a gépet fejed fölött tartva akár, ha nagyon makacsul piszkos.
Ha megtanulod, sokat spórolsz, de gazdagíthatsz mást, aztán puffoghatsz, ha 2 perc után megint egy tumbával szembesülsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!