Hol tudok Szegeden tükörreflexes fényképezőgépt tisztítan? Főleg megbízható helyet keresek. MediaMarkt-ban vállalnak ilyet?
Az a baj, hogy nem is találok és aki kellene nekem annak magából az objektívtől kellene kipucolnia a valahogyan bekerült szöszöket. Nem is értem,hogy került a belsejébe.
Macrózni szoktam és az olcsóbbik megoldást a közgyűrűt választottam. Ennek az az átka ,hogy időközönként ki kellene tisztítanom a gépet és lekezelni az objektívet. Amit meg neten vettem tisztító tollat vagy minek nevezzem, az inkább maszatol és félek hogy megsérti a gépet.
Ezzel a kettővel tisztítsd a szenzort, de csak azt:
Akkut feltöltöd, obit leveszed, kézi szenzortisztítást bekapcsolod, tükör-zár felmegy...tisztítod-fújod.
15 percig vackolnak szervizben vele ahogy sikerül alapon 8-10e-ért...kidobott pénz.
"A közgyűrű mit szennyez az objektíven...?"
A fel- és leszerelése alatti időszakban ülhet meg a levegőben levő por a szenzoron, ha már ezt magyarázni kell valakinek. :D
Na akkor fuss neki mégegyszer, négyes:
"a közgyűrűt választottam. Ennek az az átka ,hogy időközönként ki kellene tisztítanom a gépet és lekezelni az objektívet."
Neked hány szenzor van az objektívjeiden?
#6 Hagyjad, nagyon sokan vannak - és nem csak ebben a kategóriában - akik mindenbe és mindenkibe IS belekötnek. Ennyi örömük akad csak.
Kérdező, körtepumpa megoldja a gondodat (mint azt már írták is), csak a nagyon makacs szennyeződést nem szedi le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!