2000d portré markolat?
Figyelt kérdés
Lehet én vagyok a béna de sehol nem találok 2000d hez portré markolatot. Ha valaki megtudná mondani milyen néven keressem azt megköszönném.2022. dec. 28. 10:36
1/3 anonim válasza:
Nincs hozza. Van valami Meike MK-1100D ami vagy kompatibilis, vagy sem.
3/3 anonim válasza:
A 2000D annyira kezdő szintű gép, hogy a felhasználói előbb cserélik le a gépet komolyabb modellre, mint markó látott vennének hozzá.
Egyébként én komolyabb gépekkel se szerettem soha a portré markolatot. Nem fotózok annyira sokat álló formátumban, hogy számomra érdemes legyen. Persze ízlés kérdése. Ismerek olyat is, aki szinte mindent állóban fotóz, így neki tényleg hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!