Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Motoros markolat chinon cm-5-re?

Motoros markolat chinon cm-5-re?

Figyelt kérdés
Milyen motoros markolatok kompatibilisek chinon cm-5-re? Ha jól tudom a chinon pw610 és 545-ös markolatok jók de sok olyan képet láttam ahol nem chinon márkájú power windereket raktak rá a gépre. Lehet, hogy van valami szabvány ami jó? Mit kell erről tudni? Egyébként mire jók? Úgy láttam, hogy elég sokrétű felhasználásra gyártottak ilyesfajta markolatokat.

2020. jan. 12. 12:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként mire jók?"

Az adott tipust nem bogarászom ki, de általánosságban: nem te húzod fel a gépet, hanem a motor, így végig tudsz a fotózásra figyelni. Tud sorozatfelvételt, és a winder időzítőivel time lapse fotózást is be lehet állítani + vezetékes távkioldóval is kezelhető a gép. Szóval jócskán kitágította a lehetőségeket.

2020. jan. 12. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!