Létezik még analóg IP hibrid kamera?
Ilyen téren aránylag laikus vagyok.
Nekem ip kamera van otthon, 0.5 másodperc eltérés ha van a kamera és az élőkép között. Mennyivel tud "élőbb képet" leadni az analóg kamera??
Nyilván kiszorítják már a hibrid rendszereket a teljesen ip rendszerek. A felhasználási terület bizonyos esetekben megkövetelheti ezeknek az alkalmazását.
Elég ritka már, régebben is a Siemens-től találkoztam ilyen kamerával, most is náluk találni még néhány típust.
Köszönöm a válaszokat, Zzzolinak pedig a tippet.
Az IP kameráké a jövő, ez egyértelmű. Nekünk azért van szükségünk hibridre mert az IP kamerák eleinte jól működnek. Viszont több óra folyamatos nézés elteltével a kép csúszni fog akár több percet is illetve néha néha leáll.
Másfelül az IP kameráknak kell egy lejátszó program illetve az OP rendszer, viszont analógnál elég egy sima monitor. És ahova nekünk kell, kell a folyamatos és stabil kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!