Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Vaterára megéri regisztrálni...

Vaterára megéri regisztrálni eladóként?

Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Nem vesztesz vele semmit, mert ingyenes, ha nem jön be törölni is lehet...

Az, hogy megéri-e a termékedtől függ és attól mennyi rá a kereslet.

2022. dec. 7. 18:27
 2/10 A kérdező kommentje:
igen ám,csakhogy megkell adni a számlaszámodat,és úgy tudom hogy a vatera minden eladásnál vesz le pénzt,meg nélküle is..
2022. dec. 7. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Ezt olvasd el!

[link]

Amúgy díjat 2 esetben von le a vatera, sikeres eladásnál jutalékot von le (ebben az esetben neked ugye lesz bevételed, amiből fizeted ezt a jutalékot, ezt te rá is terhelheted a vevődre, tehát annyival többet kérsz a termékedért mint amennyi a jutalék lesz így te a tervezett bevételedet teljesen megkapod), másik díjat a termék feltöltésért vonja le (itt vannak kivételek, amikor ez a díj 0 ft), egyébként ez fix 9 ft feltöltésenként, ezt sikeres eladásnál visszafizetik neked. Ha nem sikerül eladnod akkor valóban bukhatsz 9 ft-ot minden sikertelen eladás után.

Egyéb díjat nem von le a vatera, persze ha hirdetés kiemelést kérsz annak is van külön ára, de az választható opvió.

Tehát nem tudom mennyi terméket akarsz árulni, de termékenként számolj 9 ft mínuszt és csak annyit tölts fel amennyi pénzt még "szívesen" buknál.

2022. dec. 7. 19:29
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Én egy kazánt hirdettem egyszer, jött a vevő hogy megveszi. Mármint a vaterán keresztül. Azt mondta hogy másnap jön érte. Visszaigazolta hogy sikeres adásvétel. Többet nem láttam. 12 ezrembe került. És hiába reklamáltam.
2022. dec. 7. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Egy csomó hasonló oldal van, ahol nincsen semmilyen jutalék, és banki adatokat sem kell megadni ahhoz, hogy hirdethess.

Ha műszaki termék, akkor hardverapro

2022. dec. 8. 02:27
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Manapság már nem éri meg, olyan magas lett a jutalék hogy nem igaz... De már találni se nagyon lehet értelmes dolgokat, régen nagyon sokan használták, ez mára alábbhagyott. Hardverapro, index fórum, facebook marketplace stb. átvette a helyét teljesen.
2022. dec. 8. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

6,9%-os jutalék sikeres eladás után, 9ft feltöltési díj-elengedik sikeres eladás után, sikertelennél nem.

Annyiból "jó", hogy kevesebb a kamu vevő a többi "nickes" oldalhoz képest.

Kitiltás után csak új teló és bankszámlával mehet vissza valaki.

Korlátozhatod a licitálókat...jobbára.

Azonban a 6,9% mára már sok eladás esetén és minél drágábban adsz el valamit....nem.

2022. dec. 31. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

#7 "kevesebb a kamu vevő"

Sokkal több a kamus, mint pl. hardveraprón.

Utóbbin rendszeresen adok-veszek, még egyetlenegy problémám sem volt

Vateráztam egy időben (eladás és vétel is) de 5 üzletből 4 nem ment zökkenésmentesen.

Volt, amit a vevő nem vett át, volt amit a nagyon pozitívra értékelt eladó fel sem adott, stb...

Ráadásul az "ingyenesnek" hirdetett oldalon fizetni kell az eladásaid után. ..

Nevetséges.

2023. jan. 1. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

8

Ennyi ökörséget összehordani, biztos nagy a hardveraprós jutalék az ajnározásért és szánalmas...pfff

2023. jan. 1. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Első és egyben utolsó üzletem a vaterán: Árverést megnyertem, de kiderült, hogy az eladó már rég eladta vaterán kívül. A pénzemet ugyan visszafizette, de nem tartottam korrektnek az üzletet, ezért jelentettem az esetet. Erre fel engemet tiltottak ki, azzal az indoklással, hogy "." (nem viccelek, ennyit írtak be indoklásnak). Ezek után vásároljon ott az, akinek hét anyja van. Ezerszer megbízhatóbb oldalak vannak, mint ez a szennylap, nem is éreztem szükségét még, hogy visszanézzek.
2024. jan. 12. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!