Milyen objektívet ajánlanátok Canon250D-hez?
Figyelt kérdés
Régóta van egy ilyen kis gépem, néha előkaptam utazásokon, arra jó volt, amire használtam, de most raktam ki egy madáretetőt, amire elég sok madár elkezdett jönni, így gondoltam kipróbálok egy új "hobbit" és elkezdek róluk képet lőni, olyan aranyosak!:D Karácsony előtti leárazáson vennék is (tele?)objektívet hozzá, addig még van idő utána olvasgatni is, de itt is várok tanácsokat, véleményeket, okításokat. Kritika is jöhet persze, ha építő jellegű.2022. dec. 3. 10:08
1/6 anonim válasza:
Milyen messziről tudod őket fényképezni?
2/6 A kérdező kommentje:
Olyan 10 méterre van.
2022. dec. 3. 11:47
3/6 A kérdező kommentje:
De 20-30 méterre vannak, fák, bokrok, amiken szívesen vannak, szeretném megörökíteni ott is őket.
2022. dec. 3. 16:03
4/6 anonim válasza:
És persze az anyagi keret. Nem akarlak lelombozni, de 20-30 m-re lévő kismadarak fotózása elég feketeöves feladat.
5/6 anonim válasza:
Canon EF 800mm, 5,4 millió Ft újonnan.
6/6 anonim válasza:
De a vázadból ítélve, ami reálisan szóbajöhet, az egy Sigma 150-600C lesz, ami újonnan 400 ezer jelenleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!