Milyen Sony gépet lenne érdemes vennem? Nikon D5200 kategóriaváltás miatt gondolkodok Sonyn, csak nem ismerem a márkát.
Sziasztok!
Kb 10 éve fényképezem, mindig Nikon kameráim voltak, de most szeretnék váltani, és más fotósoktól sok jót hallottam a Sony vázakról. Különösen azért, mert van néhány analóg objekítevm is, (Helios, Takumar) amit Nikonon nehezebb jól használni. Viszont egyáltalán nem ismerem a márkát, emiatt lenne szükségem némi iránymutatásra. Árban kb 2-300 ezer a keretem rá.
Azt félretéve, hogy miért akarsz olyan márkára váltani, amit nem is ismersz (Nikon Z bajonettre ugyanúgy lehet manuális objektíveket adaptálni, csak F-re volt ez bajos), tudni kellene, mik az igényeid, mit vársz egy géptől.
Én ennyi pénzért egy A7II-t keresnék (használt gép, újonnan ez a pénzösszeg semmire nem elég) az E-bajonettes adok-veszek facebook csoportban ( [link] ). De így ismeretlenül neked ki tudja kell-e a full frame, illetve az A7 kezelőszervei, vagy jobb lenne egy A6xxx helyette.
10 éve fotózol de ennyire nem értesz hozzá, hogy nem tudod magadnak eldönteni milyen vázat vegyél?
Ennyi pénzből egyébként nem fogsz sokkal jobb felszerelést kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!