Milyen DV IN kábel lenne jó nekem?
Figyelt kérdés
Van egy Panasonic kamera kazettás egy iletőnek és abból a tartalmat digitalizálnom kellene a saját Philips DVDR3480 DVD felvevőmel.2022. nov. 25. 04:13
1/9 anonim válasza:
Hát ezt csak te tudod megmondani. Nézd meg, milyen kimenete van a régi kamerának, és milyen a bemenete az újnak. Millióféle videókábel kapható, közöttük lesz a megoldás.
2/9 anonim válasza:
Feltehetően FireWire (IEEE1394) kábelre lesz szükséged, ahhoz pedig megfelelő kártyára és szoftverre.
3/9 anonim válasza:
Olyan aminek az egyik vége passzol a DVD-be, a másik a kamerába.
Mini DV szokott ezeken lenni egyébként.
Természetesen ebben a felállásban nincs szükség szoftverre.
4/9 anonim válasza:
#3 Mini DV kábel nincs, az a kazetta neve. Idézek a linkelt termék leírásából: "IEEE 1394 digitális video kábel" - amit említettem korábban.
5/9 anonim válasza:
Van kétféle csatlakozóval, valahogyan csak meg kell különböztetni.
6/9 anonim válasza:
És ha nincs ilyen, akkor miért van? Mit linkeltem?
7/9 anonim válasza:
#6 IEEE 1394, Apple-néven FireWire, Sony-néven i.Link kábelt/csatlakozókat, ha jól tudom.
8/9 anonim válasza:
Ha már szőrszálhasogatunk, csináljuk pontosan.
IEEE 1394 kábelre van szükség, mindkét végén 4 pines csatlakozóval.
Vagy a fentebb említett elnevezések bármelyike is ugyanez, lényeg hogy 4 pines(4 tűs) legyen.
9/9 anonim válasza:
Ez nem szőrszálhasogatás, olyan, mint amikor valaki nyomtatókábelt emleget, jobb esetben hozzáteszi, hogy USB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!