Kábel nélkül meg lehet oldani?
Van egy ip wifis kamerám!
Az lenne a kérdésem hogy meg lehet e úgy oldani hogy UTP kábel nélkül működjön a kamera? A típusa ycc365
Csak az a helyzet hogy nem csatlakozik a kamerához csak akkor amikor be van dugva az utp kábel!
De régebben valahogy meg volt oldva!
Tudnál ebben segíteni?
A kamera érzékeli a wifit?? Jelszó nem változott vagy a wifi neve??
Valószínűleg a hálózattal lesz valami gond, mert ha wifi kamera akkor menni kellene.
Lehet. Hogy a vételi jellel van valami, vagy a wifin lett valami konfigurálva és amiatt nem tud csatlakozni hozzá.
Arra nézzél rá, hogy tényleg mi a helyzet, mert ennél van valami gond. Kábellel azért nincs, mert ott ugye direktbe van kötve a hálózatra.
Nekem is van itthon wifis kamera olyan helyen ahol nem megoldható a kábelezés, kicsit szívtam vele, de ha jól beállítod akkor nincs gond vele.
Ha meg nagyon nem akar csatlakozni a wifit húzd ki, 5mp és dugd vissza. Legutóbb nálunk egy ilyen gond is volt.
Vagy ugye pl a kamere 2.4g neten van a wifi meg az 5g-t eröltette volna rá és emiatt nem csatlakozott.
Köszönöm szépen!
Viszont ha beolvasom a QR kódot a kameráról akkor csatlakozik és használható a kamera! De ugye akkor bele van dugva az internet kábel!
Mert ugye 3 módon lehet rá csatlakozni! 1. Scan code to add
2. Addition of AP hotpots
3. Addition by connecting tó network cable
A 3. Csatlakozik, ugye akkor van bedugva az internet kábel!
Az 1. Vel próbáltam de akkor meg mondja a kamera hogy sikertelen a csatlakozás
Elég erős a Wifi jel a kamera környékén?
Én is tapasztaltam ilyet, a szobában az ablakban még ment mikor kipróbáltam jó e lesz, de mikor kivittem és felraktam az ablak fölé ott már nem volt elég erős a jel ahhoz, hogy csatlakozzon rá. Ebben az esetben egy Wifi jelerősítő segíthet neked amit a szobában bárhol elhelyezel.
Csinálj egy Factory resetet a kamerán is mielőtt megpróbálod a Wifihez konfigurálni. Általában mindegyik típuson van egy kis pöcök az SD kártya foglalat környékén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!