2,4 GHz vagy UHF-es? Vajon honnan tudnám meg biztosra, hogy milyen frekin üzemel a mikrofon?
csak egy példa:
Itt is ellentmondó, mert a nevében az van, hogy 2,4GHz, de alatta pedig UHF transmission. Most akkor melyik? az eladó természetesen nem tudja ...
Eddig 3 különböző típust rendeltem az ilyen kis "kockamikrofonból", és abból kettő analóg UHF-es volt (610-669 MHz között), egy volt ténylegesen 2,4 GHz-es digitális.
Ha pedig sehonnan se tudom meg, akkor kérdés, melyikkel járok jobban, rosszabbul? Tudom, nehéz kérdés, na meg mindenki másra esküszik, de talán akkor érdemes az egyéb paramétereit nézni? pl akku?
humott szem? az milyen? :)
a frekihazsnálat pedig nem érdekes, mivel az ennyire low power emission cuccokat lehet használni engedély nélkül is tudtommal.
valahol megvan a táblázat, lényeg hogy 10mW-ig bárhol, de egyes sávokban a 30-50 mW is engedélyezett.
valaki írta itt a gynaúsan olcsó árat, na de rre azt mondom, hogy rendeltem én régebben egyet kb dupla áron, most meg éppen akciózzák. ebből csak azt akarom kihozni, hogy sokszor az ár se mérvadó ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!