Automatikusan/mozgás érzékelésére forgó kamera?
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a béna kérdésért, nem kicsit vagyok analfabéta az ilyesmihez...
Létezik olyan kamera, ami "magától" vagy ha mozgást érzékel forog legalább horizontálisan, pásztázza a terepet? A miénk sajnos kizárólag akkor teszi, ha én forgatom, és egy tegnapi incidens kapcsán végképp egyértelművé vált, hogy ez így nem megfelelő. Konkrétan fényes nappal simán megbontották a kerítésünket, mert ez csak a kis- és nagykaput látta be, úgy áll, ezért oldalról minden további nélkül bátran ténykedhettek... Vagy az lenne a megoldás, hogy x db kamerával telerakjuk az ingatlant, hogy biztos minden pont le legyen fedve, be legyen látva?
Köszönöm előre is, ha próbáltok segíteni!
"ami "magától" vagy ha mozgást érzékel forog legalább horizontálisan, pásztázza a terepet?"
Ha a kamera látómezőjében nincs benne az ami mozog, akkor nyilván nem képes érzékelni.
Ha benne van akkor meg forognia nem kell, mert anélkül is látja nem?
1, köszönöm, lehet, hogy végül ez lesz akkor. Más helyeken nem látom, hogy egymást érnék a kamerák, ezért gondoltam, hogy megoldható eggyel is egy viszonylag nagyobb terület megfigyelése, csak én választottam rossz eszközt, de akkor ezek szerint az elképzelésem hibás?
2, jogos meglátás, köszönöm... Vajon az a része is irreális az elképzelésemnek, hogy akkor alapból, automatikusan forogjon körbe, ne mindig fixen egy részre lásson rá?
Megfelelő szenzorral megvalósítható, de problémákat vethet fel a dolog.
Pl. amikor egyszerre több irányban is van mozgás.
Vagy fújja a szél a környező fákat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!