Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőt, kamerát...

Milyen fényképezőt, kamerát érdemes venni? Fontos az éles kép!

Figyelt kérdés

Építőipari vállalkozásom további referenciáit szeretném megörökíteni fényképezővel illetve kisfilmeket szeretnék készítetni vele egy ismerősömmel, nem tudom milyen kamerát érdemes venni ami nagyon éles fotókat csinál? Illetve a széles látószög is talán egy előnyt jelentene....!

Maximum 80-100ig szeretnék,

De ha van valami olcsóbb kategória az jobb lenne. Teljesen tanácstalan vagyok ilyen téren, csak azt látom ez ennyi mp az annyi mp...

2022. okt. 3. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:

OIS képes készüléket nézz. Akár használtan is.

[link]

2022. okt. 3. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Huhh hát 80-100 környékén lópikulát sem kapsz, pláne nem éles nagylátót :D Tegyél hozzá még egy nullát ha normális kamerát és objektívet szeretnél.

Vagy szorozd meg kettővel és vegyél egy jobb telefont. Az androidosokhoz nem értek, majd a többiek megmondják melyik az amelyikkel normális videót lehet csinálni. iPhoneok közül a 11 Pro-t tudom ajánlani, az tök jó videókat csinál már. Van nagylátó és telefotó lencséje is, és használtan 150 alatt is be lehet szerezni. Én 135-ért sóztam el az enyémet. Veszel hozzá egy stabilizátort meg egy ledes videós lámpát ha kell beltérben.

Vagy egy GoPro.

2022. okt. 3. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Olyan nem is jó, ami homályos képet készít?

Őrület.

2022. okt. 3. 16:21
 4/7 Mojjo ***** válasza:
100%

Hát igen, ez a 80-100 ezer igencsak sovány. Mondjuk építőipari vállalkozáshoz mérten meg pláne érthetetlen ez az összeg, mint plafon, főleg, hogy még inkább olcsóbbat keresnél. Vagy ahogy a kettes is javasolja, még egy nullát csapj hozzá, vagy hagyd inkább a fenébe és a mobiloddal próbálkozhatsz, aztán majd lesz valami.

Amúgy most a Panasonis S5-nek van brutálisan jó ára és az L bajonett a Sigma igazi natív területe, lehet az objektívei között válogatni - újonnan fotóra és videóra szerintem ár/értékben talán ez az egyik best.

Vagy Sony E bajonett, egy A7-III használtan és szintén Sigma obik - irány az E bajonettes adok veszek facen. Ismételten: ha felhagysz a 80-100 ezres komolytalankodással és hozzádobsz egy nullát az árhoz.

2022. okt. 3. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Bocs, nem tudom mennyiért mennek nem vagyok vele tisztába ezért kértem a segítséget most már látom H nem elég ez a 100|e kategória nyugi nem kell szét szedni..csiho
2022. okt. 3. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Éles képet Foveon X3 szenzoros Sigma gépekkel fogsz tudni készíteni... Bár nem értem erre miért nem felel meg egy jó telefon akár, egy stabilizátoros kézi állvánnyal??
2022. okt. 4. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Vegyél egy osmo pocketet egy nagylátós előtéttel.

Maszek imázsfilmhez bőven elég egy ilyen, vagy teló, vagy gopro.

Ha pofázni is akarsz mellé, akkor meg kell egy kisebb külső mikrofon, vagy egy bluetoothos mikrofon a mejjedre.

De ha csak egy-két röbidke reklámfilmről van szó, akkor azt a 80-100k-t add oda valami profi videósnak aki megcsinálja neked. Sok olyan vállalkozás van aki csinál reklámfilmet profi felszerelésekkel. Olyan filmet kapsz, hogy a közértbe sírva szolgálnak ki a lányok a felvágottaspultnál, hogy jaaj itt a filmsztár!!!!

2022. okt. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!