Telefonnál, kompaktnál mindenben jobb, kivéve a hordozhatóságot és az árat.
Milc-hez képest előny az optikai kereső és a hosszabb akkuidő.
2022. szept. 22. 00:51
3/14 anonim válasza:
Bele kell nézni egy milc keresőjébe, aztán nem lesz már előny az optikai kereső.
2022. szept. 22. 05:13
4/14 Morzsi007 válasza:
Miért jobb? A méretek miatt. Az érzékelő lapka jóval nagyobb és a lencsék szintén és jobb minőségűek. Sokkal több információ jut az lapkához, jobb minőségben. Vannak helyzetek, hogy óriási különbség egy mobillal és egy DSLR -rel lőtt kép között és van, hogy minimális, ha adottak a körülmények és nem A3-as méretben nézzük a dolgokat, hanem normál fotó nagyságban. Viszont a telefonokban a szoftver igen sokat dolgozik egy készített képen, hogy olyan legyen, amilyen. Videózás már más tészta.
2022. szept. 22. 07:34
5/14 anonim válasza:
2 azért az ár nem igaz, egy jó telefon ma már 3-400 ezer forint, ehhez képest egy haladó szintű dslrt már lehet venni ugyanennyiből, amihez egy bármilyen gyújtótávolságú objektívet meg tud venni hozzá, nagylátószögtől teléig.
2022. szept. 22. 15:06
6/14 anonim válasza:
"egy haladó szintű dslrt már lehet venni ugyanennyiből, amihez egy bármilyen gyújtótávolságú objektívet meg tud venni hozzá"
Hihi. :D Neked elég ürülék gépeid lehettek, megfelelő optikákkal. :D
2022. szept. 22. 20:49
7/14 anonim válasza:
1100D+18-55 első kamera, 13 születésnapra, később ment hozzá egy 100-400mm L, a váz le lett cserélve 70Dre akkor újonnan, utána jött hozzá 16-35 2.8 24-70 2.8, aztán váltás eos RPre, és végül R6. Nem gondolnám, hogy sok gyerek ilyen gépekhez hozzájut 14 15 évesen, mint egy 100-400as tele meg egy 70D, ami akkor volt új. Ma már ezt a kombót használtan 400ezerből ki lehet hozni, ha természetet szeretne fotózni. De ha ő utazgatásokat akarja megörökíteni, akkor a 24-70et veszi meg. Ha épületeket akar fotózni, vagy Tejutat, akkor meg a 16-35-öt. Tehát lényegében egy telefon árából, bármilyen fotózásra össze lehet rakni egy haladó szettet.
Egyébként kérlek írd le te is, hogy 14 évesen mivel fényképeztél! Gondolom az összes 2.8-as teleobjektív megvolt neked, az aktuálisan új 1dx-el
2022. szept. 22. 23:29
8/14 anonim válasza:
:D Mindenkinél van gazdagabb. :D A dicsekvés az erősen aláásta az értékelésedet. :D
2022. szept. 23. 08:43
9/14 anonim válasza:
Én nem dicsekedtem. Te beszóltál, hogy fos eszközeim voltak, azért, mert le mertem írni, hogy lényegében egy mai telefon árából, tud venni egy haladó szintű fényképezőgép szettet, akár természetet, akár tájat akar fotózni. Erre leírtam, hogy mi az ami nekem volt, és ami ma már 3-400 ezerből kijönne. Lehet én vagyok eltévedve, de ezekre a cuccokra azt mondani, hogy szar, az elég meredek.
2022. szept. 23. 10:19
10/14 anonim válasza:
A DSLR gépek, semmivel sem jobbak, mint a MILC-ek. Sőt... a MILC-ek folyamatosan és gyorsan fejlődnek. Minőségi objektíveket lehet rátenni mindkettőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!