2 max. 300 ezer forintért lehet már olyan gépet kapni, amivel jobb képet lehet lőni, mint egy mobillal? :D

Figyelt kérdés
Ennél többet sajnos nem vagyok hajlandó rászánni, főleg természet és állat fotózásra használnám hobbiból, szóval profi képek valószínű így se úgy se lesznek, főleg önmagam szórakoztatása a cél, de azért pl. lehetőleg tudjon éles képeket készíteni úgy is, ha messzebbre zoomol.
2022. aug. 19. 08:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Lehet. Mondjuk egy Olympus EM-10-es tök jó gép. A 14-150-es kit obival egész jó kezdőszett.
2022. aug. 19. 08:35
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi, utána olvasok.
2022. aug. 19. 08:51
 3/19 anonim ***** válasza:
15%
Egy szó.
2022. aug. 19. 09:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Nekem 2 lett, hűha.
2022. aug. 19. 09:20
 5/19 anonim ***** válasza:
15%
Szívesen.
2022. aug. 19. 09:22
 6/19 anonim ***** válasza:
15%
Gondolom, az a mobiltól is függ, a beállítástól, no meg a fotós gyakorlatától is. Nekem egy sokéves iPhone 6-om van, borotvaéles képeket készít. Csak egy hirtelen tanács: a világ egyetlen fényképezőgépével sem készítesz éles képet messziről bezoomolva. A profi fotósoknál is láthatod (pl. sporteseményeknél), hogy állványt használnak. És is rendeltem a mobilomhoz egy kínai, bóvli, háromlábas kis tartót, azóta a bezoomozott messzi képek is élesek (mobillal).
2022. aug. 19. 09:37
 7/19 A kérdező kommentje:

Megint te? Fényképezőgépet tudsz ajánlani esetleg vagy miért érzel késztetést ide írogálni? Ha érdemben nem tudsz hozzászólni a témához, csak helyesírási nácit játszani, akkor fárassz mást kérlek. Majd ha a magyar tanár vagy a szeretteim kijavítanak vagy okítanak tőlük elfogadom, nem egy random okoskának a neten.

#6 Köszi a tippet!

2022. aug. 19. 09:46
 8/19 anonim ***** válasza:
22%

Helyesírási náci. 😂

Tudod nem szégyen tanulni, de te ezek szerint taníthatatlan vagy, ha felháborodsz, amikor segítenek.

Okos ember ilyenkor megjegyzi és legközelebb nem hibázik. A buta elkezd hepciáskodni. :)

2022. aug. 19. 10:22
 9/19 anonim ***** válasza:
25%

“ nem egy random okoskának a neten.”

Mégis random okoskákat kérdezel a gépről is, mert magad képtelen vagy informálódni.

Miben más ismeretlenek kétes tudása a fényképezőkről, mint ismeretlenek kétes tudása a nyelvről?

Szerintem akkor ezzel is menj a szeretteidhez, vagy egy fotós oktatóhoz vagy eladóhoz.

2022. aug. 19. 10:27
 10/19 A kérdező kommentje:
Jól van pihenjél vagy próbálj mondatot értelmezni, ha nem megy, ne itt erőlködj, mert lepereg a marhaságod. Itt kérdezek, de a témával kapcsolatosan és arra is várok választ, tudod veled ellentétben sok hozzáértő is ír az oldalon, akik tudnak a kérdésre válaszolni. Ismétlem, hozzáértő, akikre érdemes hallgatni tapasztalatom szerint, sőt, dobni fogsz egy hátast, de attól függetlenül, hogy itt is kérdezek, képzeld informálódok és olvasgatok is a témában.😱
2022. aug. 19. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!