Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tisztítást vállalnak szervizek...

Tisztítást vállalnak szervizek Érd/Budapest környékén?

Figyelt kérdés
Van egy Finepix HS50 Exr bridgem amin a tavalyi nyaraláskor megszottyadt a gumi itt ott és egy ragacsos réteg jött létre néhány helyen, próbálkoztam 80%-os alkohollal, de elég messze van az eredmény a tökéletestől. Szervizek vállalnak ilyen kulimunkát, és ha igen nagyságrendileg vajon mennyiért? Kábé százasért vettem anno a gépet, szóval ha egy huszasnál többet kérnének a procedúráért már rendesen meggondolnám. Köszi a válaszokat!
2022. aug. 18. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Persze, csak keresni kell.

[link]

2022. aug. 18. 17:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Kiemeltem, valakinek van tapasztalata a problémával kapcsolatban? Felhívtam pár szervizt de bridgen ezek a gumi szarok nem cserélhetők azt mondták.
2023. febr. 28. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Dobd ki. De ha makacs vagy, akkor dörgöld szorgosan. Le szokott az a ragacs jönni. Hüvelykeddel, natúr, vagy papírzsepin át. Ne túl gyorsan, nehogy lángra lobbanjon, vagy kinézzen belőle a szellem. 8 óra munka szerintem eredményt hoz. Ha nem, akkor vissza a dobd ki-hez.
2023. márc. 1. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, most látom, IT vagy, mégiscsak azt kellett volna írnom az utolsóban, hogy: else go to dobd ki
2023. márc. 1. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:
A tököm akarja kidobni, egy hs50 exr. :(
2023. márc. 2. 08:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!