Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kezdőként jó választás lenne...

Kezdőként jó választás lenne egy Sony A5000?

Figyelt kérdés
[link]

2022. aug. 17. 06:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Használtan akarod venni? Mert már kifutott, régi modell. Objektív milyen?
2022. aug. 17. 07:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Nincs keresője, csak a kijelzőre hagyatkozhatsz, amiből napsütésben semmit nem látsz.

Rövid akkuidő.

Van rajta manuális mód, de mivel kicsi a váz és kevés gomb van rajta, nem tudsz mindent egyből állítani, csak a menübe lépkedéssel, amitől nekem elmenne a kedvem az egésztől. Persze ha csak automata módban használnád, akkor ez nem gond.

Sony objektívek drágák. Ha meg csak a kitobival használnád, akkor szerintem felesleges a milc, egy komolyabb kompakttal jobban jársz.

Előnye, hogy olcsón hozzá lehet jutni, de nem véletlen, hogy nem tartja az árát.

2022. aug. 17. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Bár mem látok benne olyat, amivel kiemelkedne a többi közül, de különösebb hátrányát sem.Meg ez árfüggő is. Ha olcsón megkapod, akkor egynek jó lehet. Ha másikra vágysz később, eladod.
2022. aug. 17. 08:08
 4/4 gergoap ***** válasza:
Kérdés milyen kezdőként? Ha meg akarsz tanulni fotózni, akkor rossz helyen keresgélsz! Kell egy használhatő váz normális keresővel. Legolcsóbb egy régi Nikon D300, vagy drágábban egy D7100.
2022. aug. 18. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!