Hogyan lehet csinos lányokat fotózni?
Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem hogy hogy kell beállítani a gépet, meg megnyomni a kioldót, hanem arra gondolok hogy merre kell keresni az ilyen fotóalanyokat, illetve hogy szokás ilyesmire "beszervezni" valakit, ha az ember még kezdő/gyakorló fotós? NEM pucér meg hasonló dologra gondolok, csak "sima" fotózásra, ahol annyi a kikötés hogy lány legyen és csinos, fotogén az illető. Illetve mennyire kell ehhez mélyen a pénztárcába nyúlni átlagban?2022. aug. 14. 22:34
11/12 Mojjo válasza:
@10: Gondolom, a kérdést nem sikerült elolvasni...
12/12 anonim válasza:
Regisztrálj tinderre, vagy inkább bumblere, és ott keress alanyokat. Bumbleön még be is lehet állítani, hogy randizni keresel embert, haverkodni vagy valami üzleti céllal vagy fent. Vizsga előtt amikor kellett pár portré, felregisztráltam, és 2 külföldi csajt fotózgattam a városban miközben körbevezettem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!