Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik az a vízálló sport...

Melyik az a vízálló sport kamera, amit autóba is lehet használni menetrögzítésre?

Figyelt kérdés
Pár hónapja néztem, most már nem találom sehol max 20 volt.

2022. aug. 13. 22:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az a baj, h ha veszel egy mezei sportkamerát, amihez jár a vízálló tok, akkor a tokon keresztül nem tudod csatlakoztatni a töltőkábelt a szivargyújtóhoz. Márpedig az kell neki, mert különben a saját akksija nagyon hamar kifogy, másrészt nem tudja h mikor kell elkezdenie a rögzítést (alapvetően amikor a fesz megjelenik a szivargyújtón).

Ha barkácsolós kedvű vagy, akkor persze gondolom éppenséggel fúrhatsz egy lukat a vízálló tokon, átvezethetsz rajta egy megfelelő USB kábelt, aztán a lukat a kábel mellett elszigetelheted mondjuk ragasztópisztollyal. (De most pl hirtelen azt sem tudom, hogy töltés közben az én kamerám tud-e rögzíteni.)

2022. aug. 17. 00:35
 12/13 anonim ***** válasza:

"a tokon keresztül nem tudod csatlakoztatni a töltőkábelt a szivargyújtóhoz."

Közben olvastam, h ez neked nem lesz gond, mert nem autózáskor akarod rátenni a vízálló tokot, hanem amikor úszni mész. Akkor probléma kilőve.

"most pl hirtelen azt sem tudom, hogy töltés közben az én kamerám tud-e rögzíteni."

Na erre meg is van a válasz, működik a MediaMarkt oldalán az egyik vásárló visszajelzése szerint (nekem is SJ4000 van):

"Elsosorban autos menetrogzito kameranak szantam, annak be is valt. Van autos uzemmodja, igy csak akkor mukodik automatikusan, ha gyujtas van az auton. A rogzitett kep tokeletes, tenyleg nagy felbontasu, a hang jol ertheto. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Az akciokamera mivoltat meg nem teszteltem, de ezek alapjan biztos vagyok benne, hogy azzal sem lesz gond. Kilon piros pont a vizallo tokert!!!!"

2022. aug. 17. 00:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen, nem nagyon értek ezekhez a műszaki dolgokhoz,lány vagyok... De csempézni, betonozni, meg vakolni tudok. Nem érthetek mindenhez...
2022. aug. 20. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!