Melyik az a vízálló sport kamera, amit autóba is lehet használni menetrögzítésre?
Az a baj, h ha veszel egy mezei sportkamerát, amihez jár a vízálló tok, akkor a tokon keresztül nem tudod csatlakoztatni a töltőkábelt a szivargyújtóhoz. Márpedig az kell neki, mert különben a saját akksija nagyon hamar kifogy, másrészt nem tudja h mikor kell elkezdenie a rögzítést (alapvetően amikor a fesz megjelenik a szivargyújtón).
Ha barkácsolós kedvű vagy, akkor persze gondolom éppenséggel fúrhatsz egy lukat a vízálló tokon, átvezethetsz rajta egy megfelelő USB kábelt, aztán a lukat a kábel mellett elszigetelheted mondjuk ragasztópisztollyal. (De most pl hirtelen azt sem tudom, hogy töltés közben az én kamerám tud-e rögzíteni.)
"a tokon keresztül nem tudod csatlakoztatni a töltőkábelt a szivargyújtóhoz."
Közben olvastam, h ez neked nem lesz gond, mert nem autózáskor akarod rátenni a vízálló tokot, hanem amikor úszni mész. Akkor probléma kilőve.
"most pl hirtelen azt sem tudom, hogy töltés közben az én kamerám tud-e rögzíteni."
Na erre meg is van a válasz, működik a MediaMarkt oldalán az egyik vásárló visszajelzése szerint (nekem is SJ4000 van):
"Elsosorban autos menetrogzito kameranak szantam, annak be is valt. Van autos uzemmodja, igy csak akkor mukodik automatikusan, ha gyujtas van az auton. A rogzitett kep tokeletes, tenyleg nagy felbontasu, a hang jol ertheto. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Az akciokamera mivoltat meg nem teszteltem, de ezek alapjan biztos vagyok benne, hogy azzal sem lesz gond. Kilon piros pont a vizallo tokert!!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!