Milyen fényképezőgépet ajánlotok az alábbi szempontok alapján?
Egy elég kezdő, könnyen kezelhető fényképezőgépre gondolok, ilyen 75,60 ezer forint között, ami megfelelő lehet egy kezdőnek! Leginkább tájfotózásra, gondolok, vagy esetleg portré fotózásra! Leginkább használt gépekre gondoltam, mert szoktam látni, hogy csak 2,3 esküvőn használták vagy hasonló! Olvastam a különböző kamerákról, az ilyen "Tükörrefleszes, Kompakt, Bridge, MILC-ről", de azt sem tudom annyira miben különböznek! Ha tudtok választ adni erre is, köszönöm! Kép alapján, valószínűleg a Bridge lesz az én vonzáskörömben!
Lehet hülyeséget kérdezek, de milyen gépeken lehet objektívt cserélni? Mert halottam hogy nem mindegyiken lehet cserélni, és én olyant szeretnék leginkább, ha lehetséges a rá szánt összegből! Nagyon kezdőként állok a dologhoz, ez a kérdéseimből is kivehetőek!
Röviden, neked kezdőként egy használt panasonic fz300 főnyeremény lesz.Minden benne, ami a kezdőknek-hobbistáknak kellhet.
Ne zavarjon a 12megapixel, elégedett leszel ennyivel is.
Esetleg 80-90-re tornázd fel a befektetést, ha ezt választod.
Minden más verzióra költeni fogsz még, ez tuti.
Abszolúte csatlakozom az első válaszolóhoz, az FZ-300 egy szuper kis gép, kiváló ár-érték aránnyal. Nekem az egyik nagytesója az egyik gépem, de simán megvenném általános videózásra is a 300-ast (ha nem túl fontos a nagy fényerő és a szép háttérmosás meg az utólagos fényelés), mert 4K-ban is rögzít, és habár a manuális gyűrűt lespórolták róla, de az oldalán lévő tárcsa szuperül kézre esik, és majdnem úgy tekergetheted, mint egy manuális gyűrűt.
Kezdőként ne akarj inkább cseréhető obis gépet. (MILC: cseréhető obis tükörnélküli; DSLR: cserélhető obis tükrös.) Az FZ-300 egy bridge gép, nem cserélhető az objektív, de neked ez nem is lesz fontos, mert egy kiváló, általános célú obi van beleépítve.
3
Mesélj, mit javasolsz 75e-ért, ami nem "olajfestmény"?
Semmi gond az fz300 képalkotásával még 4k tv-n sem egy laikus kezdő-tapasztalgatónak.Az a bajod, ha a 1:1-ben nézed nem full frame rajzolatú? De mit vársz 75e...100e alatt...vegyen egy 2005-ös canon 5d FF-et, majd hozzá egy fos obit, amelyekkel 200e-nél jár és töredékét sem tapasztalja meg, mint az fz300-nál...nevetséges röfögés soraid.
5
Miért lenne nevetséges röfögés? Mit számít, hogy a pénzbe ennyi fér bele? Ez a nevetséges röfögés, a hátrányok említése nélkül ajánlani neki valamit, ami csalódást okoz. A tény az olajfestmény lesz. Összevonva az állításokat: Ennyi pénzért olajfestményt kap.
"Az a bajod, ha a 1:1-ben nézed nem full frame rajzolatú"
Nem, nem az a bajom. Az FZ-300 és a fullframe között van ezer lépcső.
És igen, 600x800 méretben minden jó. De akkor ne vegyen FZ-300-at, a vaterán biztos van háromezerért olyan, ami jó időben képernyőméretben elfogadható, sőt képeket készít.
6
Vannak, akik a 2 milliós géppel sem tudnak fotózni, te tuti ilyen vagy:DDD
Az a vicc, hogy semmit sem vagy képes ajánlani, így elmehetsz szépen a wc-re lehúzni magadat:)
Köszönjük a "nagy barna" semmid:)
8
Én neked meg a lónak himbálózó "lábát" adnám arcodba;)
A 4/3-os játékszerekkel, mit akarsz, még rendes obikat sem lehet venni hozzájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!